Τα τέσσερα πράγματα που απωθούν το αντίθετο φύλο!

Υπάρχουν συμπεριφορές που κάνουν μία γυναίκα θελκτική και άλλες που απωθούν πραγματικά τους άνδρες.

Βέβαια όλες είμαστε ξεχωριστές και φυσικά η συμπεριφορά της καθεμίας από εμάς είναι μοναδική και δεν μπορεί να αρέσει σε όλους!

Όμως υπάρχουν κάποια βασικά χαρακτηριστικά που αντικειμενικά πρέπει να τα αποφεύγεις, όχι μόνο γιατί θέλεις να είσαι γοητευτική, αλλά γιατί κάνουν κακό και σε εσένα.

Πάμε να τα αναλύσουμε ένα προς ένα:

Γκρινιάζεις με το παραμικρό! Είναι από τα πιο γνωστά πράγματα που ενοχλούν έναν άνδρα, που σε γνωρίζει, που είναι σε σχέση μαζί σου, που είναι ο αδερφός σου, που είναι κολλητός σου! Όλους μηδενός εξαιρουμένου! Όμως προσπερνώντας το γεγονός ότι τους ενοχλεί, η γκρίνια κάνει κακό σε εσένα! Δες τη θετική πλευρά της ζωής!!

Περιαυτολογείς! Δεν χρειάζεται να λες τι κάνεις καλά και τι όχι! Τους είναι αδιάφορο, γιατί θέλουν να το δουν σε πράξεις! Άσε το «εγώ» και δώσε σημασία στο τι κάνει εκείνος, ρώτησε τον και ανακάλυψε τον «κόσμο» του!

Τον κρίνεις! Ο κάθε άνθρωπος έχει τα προτερήματά του και τα αδύναμα σημεία του. Αν εσύ σταθείς στα αρνητικά του και του τα επισημαίνεις συνεχώς είναι σαν να μην τον δέχεσαι όπως είναι! Νot again!

Mιλάς απότομα! Εντάξει, δεν έχουμε πάντα τα κέφια μας! Αλλά δεν μας φταίει και κανείς! Είναι καλό να έχουμε έναν ευγενικό τρόπο συμπεριφοράς, όσο και αν δεν γίνεται πάντα! Η προσπάθεια μετράει! Οι καλοί τρόποι θα δεις άλλωστε πως φτιάχνουν την διάθεση και σε εσένα!

Δεν είναι και πολλά! Είναι όμως σημαντικά! Η γοητεία άλλωστε πηγάζει από μέσα μας!

Κάτια

You May Also Like