Έχουμε ξανά ασχοληθεί με το θέμα γλουτένη, απλά τότε μάθαμε τι ακριβώς είναι… και γιατί μας απασχολεί τόσο πολύ το τελευταίο διάστημα.. Σήμερα θα μάθουμε για τα τρόφιμα που είναι φουλ στη γλουτένη και μπορεί κάποιοι να θέλουν να αποφύγουν για πάρα πολλούς λόγους..
Οι πιο κοινές πηγές γλουτένης στη διατροφή είναι:
Σιτάρι, σίκαλη, κριθάρι, ψωμί, ζυμαρικά, δημητριακά, μπύρα, τούρτες, κέικ, μπισκότα και γενικά όλα τα αρτοσκευάσματα.. Αυτά δηλαδή που έχουν και αρκετές θερμίδες..
Ελένη ♥♥