Τα ζώδια που δεν θέλουν σχέση και γίνονται “καπνός”!

Νομίζεις πως έχεις βρει τον έναν και μοναδικό στη ζωή σου και αυτό είναι πραγματικά υπέροχο, πρέπει όμως να σκεφτείς και τα δικά του συναισθήματα!  Το καινούργιο πρόσωπο που σ’ ενδιαφέρει και που τόσο ξαφνικά μπήκε στη ζωή σου μπορεί να μη θέλει τις δεσμεύσεις, να τις φοβάται ή να μην είναι και τόσο πιστός γενικά!

Φυσικά, έχεις κάνει την έρευνα σου στο προφίλ του στο Facebook (όσο κι αν δεν το παραδέχεσαι) και τσέκαρες ημερομηνία γέννησης και φυσικά ανακάλυψες το ζώδιό του. Κι εδώ αρχίζουν τα δύσκολα. Θα μου πεις σημασία έχει ο χαρακτήρας του ανθρώπου και θα συμφωνήσω, ωστόσο υπάρχουν μερικά ζώδια που φοβούνται τις δεσμεύσεις και δεν τις επιλέγουν.

Η “μαύρη” λίστα περιλαμβάνει πέντε ζώδια. Ποια είναι αυτά;

Κριός
Πρώτος και καλύτερος! Δεν είναι ότι ο Κριός δύσκολα μπαίνει σε μια σχέση, είναι ότι δύσκολα παραμένει πιστό σε αυτήν!Ο Κριός είναι πάρα πολύ παθιασμένος, σεξουαλικός και παρορμητικός με τις επιθυμίες του. Ενθουσιάζεται πολύ εύκολα και δεν θα σταματήσει μέχρι να πάρει αυτό που θέλει.
Ο Κριός θα κάνει υπομονή μέχρι να σε κερδίσει, μπορεί να σου τάξει τον ουρανό με τ’ άστρα αλλά μπορεί να “παίξει” και άλλου το μάτι του.

zodia

Δίδυμος
Σίγουρα θα έχεις ακούσει πολλά γι’ αυτούς. Και όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Είναι ένα απ’τα πιο ασταθή ζώδια και θέλουν προσοχή γιατί μπορεί στο τέλος της ημέρας να σε αφήσουν μόνη σου…
Τα διδυμάκια λατρεύουν το φλερτ αλλά δύσκολα θα προχωρήσουν σε μια σχέση, καθώς πάντα κάτι θα τους λείπει. Είναι κυκλοθυμικοί και καθόλου αποφασιστικοί. Καλή τύχη αν μπλέξεις με Δίδυμο!

Ζυγός
Η αλήθεια είναι πως οι Ζυγοί έχουν γεννηθεί σ’ αυτόν τον κόσμο για να βρουν το άλλο τους μισό και ψάχνουν την ισορροπία που τους λείπει. Πρώτα, όμως, θα σε γοητεύσουν και θα σε κερδίσουν με έναν μοναδικό, ανεξήγητο τρόπο και μετά θα γίνουν καπνός! Οι Ζυγοί είναι αναποφάσιστοι και συχνά πληγώνουν τους συντρόφους τους. Το καλό είναι ότι αν ένας Ζυγός σε θέλει για κάτι πιο σοβαρό θα στο πει, δεν θα σε αφήσει να αναρωτιέσαι. Τους το αναγνωρίζουμε αυτό!

zodia

Τοξότης
Οι Τοξότες θέλουν να ανακαλύψουν τον κόσμο, να δουν μέρη και να γνωρίσουν ανθρώπους. Γι’ αυτό και η σχέση και το μόνιμο τους τρομάζει. Ο Τοξότης δεν μπορεί να δεσμευτεί! Τα θέλει όλα και σε υπερβολικά μεγάλο βαθμό. Αν αντέχεις την τρέλα του, εμάς μας περισσεύει…

Υδροχόος
Για τους Υδροχόους η μονογαμία είναι άγνωστη λέξη! Όπως και οι Δίδυμοι προτιμούν τα περιστασιακά, είναι στο DNA τους. Ένας Υδροχόος προτιμά την ανεξαρτησία και την ελευθερία του και νιώθει ότι πνίγεται σε μια σχέση. Αν προσπαθήσεις να τον φέρεις στον “ίσιο” δρόμο, καλή τύχη!

sxesi

You May Also Like