Τιπς για να του μείνεις αξέχαστη από το πρώτο ραντεβού!

Τα πρώτα ραντεβού, όπως και να το κάνεις, μας τρομοκρατούν λιγάκι. Μας γεμίζουν με άγχος για το αν θα κάνουμε καλή εντύπωση, αν έχουμε προσέξει αρκετά τον εαυτό μας, ή και αυτό το: «τι θα λέμε τόσες ώρες»!

Καθώς η μέρα των ερωτευμένων πλησιάζει σου έχουμε μερικά τιπς για να προετοιμαστείς όσο το δυνατόν καλύτερα για το πρώτο ραντεβού!

Ξεκίνα να ετοιμάζεσαι έγκαιρα

Ξεκίνησε τις ετοιμασίες σου όσο  το δυνατόν πιο νωρίς, ώστε να είσαι σίγουρη ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που είχες στο μυαλό σου! Αν τρέχεις τελευταία στιγμή το πιθανότερο είναι να αυξήσεις περισσότερο το άγχος σου και να το δείχνεις και στην εμφάνιση σου!

Φόρα ένα χαρακτηριστικό άρωμα

Χωρίς να το παρακάνεις βέβαια. Δεν χρειάζεται να είναι πολύ έντονο, αρκεί να σου ταιριάζει! Έτσι κάθε φορά που μυρίζει παρόμοιες μυρωδιές θα θυμάται εσένα!

Προετοίμασε μερικά θέματα συζήτησης!

Αν τον ήξερες και πριν βγείτε ραντεβού αυτό θα είναι το κομμάτι θα είναι λίγο πιο εύκολο. Αν όχι δεν πειράζει. Απλά φρόντισε να μάθεις μερικά από τα ενδιαφέροντα του, ώστε να αποτελέσουν πιθανά θέματα συζήτησης!

Πήγαινε στο στέκι σου

Δηλαδή στο μέρος που θα νιώθεις εσύ οικεία (πιθανόν να γνωρίζεις ήδη και το προσωπικό). Θα βρίσκεσαι στο στοιχείο σου και αυτό θα βοηθήσει κατά πολύ το άγχος σου!

Eύη

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *