Τρία βιβλία ιδανικά για παραλία!

Γράφει η Κάτια Καραχάλιου.

Θέλεις να πας διακοπές και ψάχνεις τι βιβλίο να πάρεις μαζί σου;

Στην παραλία χρειάζεσαι κάτι χαλαρό και ανάλαφρο, αλλά ταυτόχρονα όχι και εντελώς προβλέψιμο.

Ένας συνδυασμός κουλτούρας-παραλίας, όπως μόνο εσύ ξέρεις.

Ποιους τίτλους μπορείς λοιπόν να διαλέξεις για τρελό συνδυασμό;

 «Έχετε μήνυμα στο κινητό σας»

Θυμάμαι το διάβασα σε ένα κάμπινγκ!

Λατρεμένο βιβλίο, γραμμένο από την τρομερή Κατερίνα Μανανεδάκη και τον εύστοχο λόγο της. Ένας νόμιμος γάμος, μία παράνομη σχέση και ένας έρωτας απαγορευμένος που κρύβει πάθη. Οι πρωταγωνιστές ζουν μία ζωή καθημερινής τρέλας.  Σε βάζει μέσα στα γεγονότα και διαβάζεται χωρίς ανάσα!

«Ζοή με όμικρον»

Θυμάμαι το διάβασα σε νησί μέσα σε μια μέρα!

Ένα βιβλίο που κυρίως μιλά για την ξενοφοβία, με έναν πιο έμμεσο τρόπο. Ο έρωτας του βιβλίου έρχεται στο τέλος, αλλά δεν είναι σαν αυτούς που ξέρουμε και έχουμε μάθει. Το βιβλίο αυτό στρέφεται περισσότερο στην ζωή των ξένων στην χώρα μας, παρά στον έρωτα. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο βιβλίο, ξεκούραστο και σε πολλά του σημεία συγκινητικό. Συγγραφέας του βιβλίου είναι η Χριστίνα Χρυσανθοπούλου.

 «Η κυρία Νταλογουέι»

Θυμάμαι ότι το διάβασα, το άφησα, και το ξαναέπιασα πέρυσι το καλοκαίρι!

Σε αυτό το μυθιστόρημα της Βιρτζίνια Γουλφ παρασύρεσαι ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν και εισχωρείς βαθιά στην γυναικεία ψυχή. Είναι μία ιστορία που δείχνει ξεκάθαρα τις γυναικείες ανάγκες και τα γυναικεία πάθη, με έναν πολύ ξεκάθαρο τρόπο.

Να μην ξεχνάς πως το βιβλίο είναι πάντα ο καλύτερος σου φίλος και μπορεί να σε συντροφεύσει με έναν μοναδικό τρόπο! Βάλτο στις καλοκαιρινές σου διακοπές και θα δεις ότι δεν θα το αποχωρίζεσαι!

You May Also Like