Βάλε το bronzer στο πρόσωπό σου σαν expert με τη μέθοδο των… τριών!

Όχι, σε καμία περίπτωση δεν θα σε βάλουμε να κάνεις πράξεις, να θυμηθείς τα μαθηματικά του σχολείου για να απλώσεις ένα bronzer και να τελειοποιήσεις το μακιγιάζ σου.

Η μέθοδος των τριών είναι η πιο απλή μέθοδος για να απλώσεις το bronzer, όπως θα έκανε ένας επαγγελματίας και να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Το bronzer μας δίνει το ηλιοκαμένο πρόσωπό που θέλουμε, λάμψη που χρειαζόμαστε και παράλληλα, μας δημιουργεί τις σωστές γωνίες στο πρόσωπό μας.

Πάρε το πινέλο, λοιπόν, κι ακολούθησε τη σωστή μέθοδος των τριών… σε μύτη, μήλα και πηγούνι.

Ξεκινάμε;

Βάλε λίγο bronzer στο πινέλο σου και ξεκίνα να σχηματίζεις τον αριθμό τρία απαλά σε κάθε πλευρά του προσώπου. Ξεκινάς από το μέτωπο και κατεβαίνεις προς το πηγούνι.

Δώσε προσοχή: Ξεκινάς από την κορυφή στο μέτωπό σου, κάνεις το πρώτο ημικύκλιο (σαν να θέλεις να σχηματίζεις τον αριθμό 3) περνάς απ’ τα μήλα και κλείνεις τον αριθμό στο πηγούνι. Έτσι, θα έχεις το πιο φυσικό αποτέλεσμα που χρειάζεσαι χωρίς να νομίζει κάποιος πως… κάηκες ή ότι το πρόσωπό σου είναι πολύ σκούρο σε ορισμένα σημεία.

Φρόντισε να κάνεις απαλές κινήσεις και μη βάλεις υπερβολική ποσότητα στο πινέλο. Πριν βάλεις το bronzer, φρόντισε να έχεις βάλεις πούδρα πρώτα, διαφορετικά δεν θα απλωθεί σωστά στο πρόσωπό σου και θα φαίνεται σαν λεκές.

Είναι το πιο απλό tip!

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *