Βλέπεις άσχημα όνειρα;; Μπορεί να οφείλεται σε αυτό….

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βλέπουν άσχημα όνειρα και μάλιστα κάποιοι λένε ότι είναι τόσο ‘’ζωντανά΄’ σα να συμβαίνουν στα αλήθεια.. Δεν ξέρω αν πιστεύω στα όνειρα… αν δηλαδή θέλουν να μας πουν κάτι, είτε είναι καλά είτε όχι..

Υπάρχουν επίσης πολλοί άνθρωποι που πιστεύουν πάρα πολύ στα όνειρα.. όπως επίσης υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι που δεν μπορούν να θυμηθούν, τι ήταν αυτό που είδαν και τους αναστάτωσε για παράδειγμα..

Αυτές τις ημέρες διάβασα μια έρευνα που έλεγα ξεκάθαρα τι μπορεί να φταίει και να μας χαλάει τον ύπνο.. ή τι είναι αυτό που μπορεί να μας κάνει να βλέπουμε άσχημα όνειρα..

Η απάντηση είναι μια…

Το κινητό τηλέφωνο..

Το κινητό το οποίο τις βραδινές ώρες οι περισσότεροι από εμάς.. το έχουμε δίπλα στο κομοδίνο μας.. Μέγα λάθος λέει η επιστήμη…

Και δεν είναι δικαιολογία  το ξυπνητήρι.. Οι περισσότεροι άνθρωποι σύμφωνα με την ίδια έρευνα πριν πέσουν για ύπνο, ασχολούνται τουλάχιστον 30 λεπτά με το κινητό τους…

Αυτό σίγουρα τους δίνει και κάποιες εικόνες.. που μεταφέρονται στον εγκέφαλο κατά τη διάρκεια του ύπνου και τα αποτελέσματα δεν είναι και τα καλύτερα..

Ανήσυχος ύπνος, άσχημα όνειρα.. κλπ..

Αν έχετε θέμα με τον ύπνο.. δοκιμάστε να απομακρύνετε το κινητό από δίπλα σας.. και θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα σύμφωνα με τους επιστήμονες πάντα.

( Cover photo by Glen Hodson on Unsplash )

Ελένη ♥♥

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *