Η Βόρεια Εύβοια είναι και θα είναι όμορφη!

Γράφει η Κάτια Καραχάλιου.

Η Βόρεια Εύβοια πέρασε ένα δύσκολο καλοκαίρι και μέχρι τώρα φοβάται για τον χειμώνα που έρχεται.

Παρ’ όλα αυτά παραμένει ένα μέρος με έντονη ομορφιά, τρομερά τοπία, και συνδυασμό εικόνων που λατρεύεις.

Η εκδρομή στη Βόρεια Εύβοια είναι ακόμα ξεχωριστή και εννοείται ότι το μάτι σου θα χορτάσει από εικόνες.

Μπορεί να ξέρεις ότι σε μελαγχολεί το τοπίο που προκύπτει από τις πυρκαγιές, όμως η φύση έχει κάνει τα δικά της θαύματα.

Μπορεί να μην έχει την πλούσια βλάστηση που είχε, όμως η φύση προσπαθεί να βρει ισορροπίες και να πρασινίσει ξανά!

Εχω ακούσει πολύ έντονα το τελευταίο διάστημα πως πολλοί είναι εκείνοι που δεν επισκέπτονται αυτά τα μέρη, γιατί μελαγχολούν.

Όμως εμείς είμαστε εκείνοι που πρέπει να δίνουμε ζωή σε έναν τόπο που πέρασε δύσκολα και στους ανθρώπους της.

Αγαπάμε ακόμα τη Βόρεια Εύβοια για όλα όσα έχει και ενισχύουμε τους κατοίκους της. Ας αφήσουμε την μελαγχολία στην άκρη και ας εστιάσουμε στα καλά που έχει το μέρος!

You May Also Like