4 πράγματα που κάνεις μετά τον χωρισμό και νιώθεις άσχημα!

Όπως έχουμε πει πολλές φορές και όπως φυσικά το έχουμε βιώσει ο χωρισμός πονάει. Είναι ένας μικρός θάνατος και ο χρόνος πραγματικά είναι γιατρός. Από τη στιγμή, όμως, που χωρίζεις μέχρι να το ξεπεράσεις μεσολαβούν κάποια πράγματα. Μπορεί στην αρχή να έκλαψες, να νευρίασες, να θύμωσες αλλά μετά; Όταν έχεις ηρεμήσει αλλά δεν το έχεις ξεπεράσει;

Ο κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει τον χωρισμό με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που όλοι κάνουμε και δεν θα έπρεπε να νιώθουμε καθόλου άσχημα για αυτά.

xorismos1

Τα 4 πράγματα που κάνεις μετά τον χωρισμό

Αποφεύγεις τα γνώριμα σκηνικά
Όχι, δεν είναι ότι σε έπιασε τρέλα για καινούργια πράγματα, αλλά τα γνώριμα και όσα έκανες με τον καλό σου πια σε πληγώνουν. Αν πηγαίνατε μια φορά την εβδομάδα σινεμά, απλά σταματάς να πηγαίνεις. Σταματάς να πηγαίνεις σε μέρη που πηγαίνατε μαζί. Κι αν προτιμούσατε να μένετε μέσα, τότε παίρνεις τους δρόμους μέχρι να νυχτώσει.

Φαγητόοοο

pagoto
Ναι, κακομαθαίνεις τον αυτό σου και φυσικά δεν μετράς τις θερμίδες. Αν θέλεις να φας ένα παγωτό για βραδινό θα το κάνεις. Κι αν δεν θέλεις να φας τίποτα και πάλι θα το κάνεις. Μαι συμβουλή: Φρόντισε τον εαυτό σου!

Κλαις
Ακόμη κι όταν θεωρείς πως έχεις ηρεμήσει, πάντα θα υπάρχουν στιγμές που θα σε πιάνουν τα κλάματα. Μπορεί να σε πιάσουν ξαφνικά σε μια συναυλία επειδή άκουσες ένα τραγούδι που τον θυμίζει. Μπορεί να κλάψεις επειδή ήπιες λίγο παραπάνω. Το κλάμα σου κάνει καλό γιατί αποβάλλεις όλη την ένταση και ανακουφίζεσαι. Γι’ αυτό δεν χρειάζεται να νιώθεις άσχημα.

Σου λείπει αφόρητα

xorismos
Εντάξει, υπάρχον στιγμές που σου λείπει αφόρητα. Σου λείπουν όλα όσα κάνατε μαζί, σου λείπει που δεν έχεις έναν άΝθρωπο να σε στηρίζει, να σε κάνει να νιώθεις μοναδική. Κράτα μόνο τα καλά κι άφησέ το να περάσει.

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *