Ταξίδι στην «αιώνια πόλη» – Ρώμη

Ένα όμορφο ταξίδι στη Ρώμη θα κάνουμε σήμερα στο elenifourli.com σε μια από τις ομορφότερες ευρωπαϊκές πόλεις.. Η Ρώμη ή αλλιώς «αιώνια πόλη» είναι μια από τις πιο σημαντικές μητροπόλεις στον κόσμο.. Έχει σπουδαία ιστορία.. μνημεία και μεγάλη προσφορά στον πολιτισμό, για αυτό το λόγο άλλωστε της έχει αποδοθεί και αυτή η προσωνυμία..

0001

Το Πάσχα την επισκέπτονται πολλοί τουρίστες ..όπως επίσης και στις 21 Απριλίου που είναι τα γενέθλια της πόλης και τα γιορτάζουν  με πληθώρα πυροτεχνημάτων, ιστορικών αναπαραστάσεων και μουσικών εκδηλώσεων  σε χώρους όπως το Κολοσσαίο.

Processed with VSCO with e1 preset

0003

Δοκιμάστε να πάτε την περίοδο από Απρίλη-Ιούνη και μέσα Σεπτέμβρη-Οκτώβρη για τον καλύτερο συνδυασμό καιρού αλλά και τιμών.

Δοκιμάστε αυθεντικό ιταλικό παγωτό gelato και γευτείτε τις υπέροχες λιχουδιές στα πάρα πολλά εστιατόρια που θα βρείτε στην πόλη.. Εννοείτε δοκιμάζετε αυθεντική Pizza αλλά και παραδοσιακές μακαρονάδες.

Επισκεφτείτε τα πάρα πολλά μνημεία της πόλης… και βέβαια μην ξεχάσετε φεύγοντας  να κάνετε μια ευχή στο μεγαλοπρεπές σιντριβάνι Φοντάνα ντι Τρέβι.

Ελένη ♥♥

 

 

You May Also Like