Χριστούγεννα με νέα μέτρα;

Γράφει η Κάτια Καραχάλιου.

Οι γιορτές έφτασαν και μέχρι τώρα έδειχναν τα πράγματα να είναι πιο ομαλά.

Όμως τα κρούσματα ανεβαίνουν και τα μέτρα αρχίζουν να σκληραίνουν σιγά σιγά.

Απογοητευόμαστε αλλά προστατευόμαστε, ιδίως αυτήν την περίοδο που βλέπουμε τον ιό να φτάνει δίπλα μας.

Μπορεί να αναβλήθηκαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, μπορεί να μην είναι όλα όπως θα τα θέλαμε, όμως σίγουρα εμείς πρέπει να περάσουμε καλά, να γελάσουμε και να δούμε τους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Ας προσπαθήσουμε να φτιάξουμε τις γιορτές μας όμορφες, κάνοντας εναλλακτικά πράγματα, κάνοντας δώρα σε αγαπημένα άτομα, μαγειρεύοντας για αγαπημένους και περνώντας ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

Είναι καλό να κάνουμε τα απαραίτητα τεστ, για να ξέρουμε ότι δεν κινδυνεύουμε εμείς και οι γύρω μας από τον κορωνοϊό και να προσπαθούμε να περνάμε όμορφα.

Ας μην επηρεαστούμε αρνητικά από τα νέα μέτρα, ας δούμε πως είναι ένας τρόπος να προστατευτούμε παραπάνω και ας προσπαθήσουμε να σκεφτούμε θετικά.

Καλή σκέψη, καλή διάθεση και ας βγούμε από όλη αυτήν την κατάσταση ακόμα πιο δυνατοί!

Δεν χάνουμε ποτέ το χαμόγελό μας!

You May Also Like