Αλληλογραφίες, μια συλλογή από το παρελθόν!

Αχ , αυτές οι αναμνήσεις… πόσο γλυκές και πόσο όμορφες… Μια από αυτές τις όμορφες και γλυκές αναμνήσεις από το παρελθόν μας είναι οι συλλογές μας, αυτές τις συλλογές που ως παιδιά τις φυλάγαμε στα πιο όμορφα κουτιά, τις προσέχαμε και τις ακουμπούσαμε ευλαβικά για να μην τις χαλάσουμε … λες και ήταν κάτι ιερό!

Αυτές οι συλλογές είναι οι μνήμες μας, η παιδική μας αθωότητα και όχι  μόνο… γιατί κάποιοι συνεχίζουν να τις εμπλουτίζουν!

Οι αλληλογραφίες λοιπόν, ήταν σελίδες με πολύχρωμα , ρομαντικά χρώματα που συνοδεύονταν με το αντίστοιχο φάκελό τους .. το άρωμά τους ήταν απαλό και αξέχαστο… και κάποιες από αυτές το διατηρούν μέχρι και σήμερα! Γεγονός πραγματικά που με εξέπληξε!

Και ενώ αυτές οι σελίδες ήταν φτιαγμένες για αλληλογραφία με φίλους, φίλες ή όποιον άλλον επιθυμούσαμε να του στείλουμε ένα γράμμα –ναι στέλναμε και γράμματα κάποτε, όχι μόνο μηνύματα στα κινητά – δεν αγγίζονταν ποτέ για αυτόν τον λόγο παρά μόνο για να ανταλλαχτούν, να καταμετρηθούν ή απλά για να τις δείξουμε στις φίλες και τους φίλους μας!

Το να γυρνάς στο παρελθόν είναι πάντα κάτι μαγικό κάτι που σου θυμίζει ποιος ή ποια είσαι και σου δίνει δύναμη να προχωράς!

 

Σταυρούλα Λουκά

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *