Ανασκόπηση μιας… γεμάτης Παρασκευής!

Γράφει η Εύα Καλαβρή.

Δεν ξέρω γιατί οι Παρασκευές μου, τελευταία, είναι τόσο γεμάτες. Και δεν εννοώ γεμάτες μόνο με δουλειές και υποχρεώσεις, αλλά και γεμάτες νέα, σκέψεις, δράσεις, συναισθήματα. Ίσως η Παρασκευή να είναι η πιο φορτισμένη μέρα της εβδομάδας για κάποιους – για εμένα σίγουρα:

Κουβαλάει την κούραση της εβδομάδας συσσωρευμένη και ανακατεμένη με μπόλικη ανακούφιση (που πέρασε η εβδομάδα και όλα καλά), και για αλατοπίπερο έχει την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό για το Σαββατοκύριακο που έρχεται!

Γεμάτη σήμερα η μέρα λοιπόν, ήδη στις 14:00 το μεσημέρι ένιωθα ότι είναι 20:00 το απόγευμα!

Πάμε να σας πω τι έγινε!

Επιτεύγματα

Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώθηκε, νέα έργα μπήκαν ήδη στα σκαριά!

Πώς αισθάνεται κάποιος όταν τελειώνει μια σημαντική εργασία, όταν ουσιαστικά πετυχαίνει έναν στόχο; Καταρχάς ανακούφιση που λέγαμε, έπειτα νιώθει υπερένταση (νομίζω), μια εγρήγορση για λίγο μέχρι την κατάρρευση;;; Ποιος ξέρει;

Εγώ πάντως εκμεταλλεύομαι αυτή την εγρήγορση και ξεκινάω νέα πράγματα (με τη φόρα που έχω…!)

Creativity boost

Από κει που δεν το περίμενα πήρα ένα τέλειο creativity boost (με συγχωρείτε για τα αγγλικά, αλλά πείτε την αλήθεια, δεν ακούγεται πολύ grande?). Μια φίλη μου έδειξε κατασκευές της κόρης της με ξύλινα κουταλάκια, (από αυτά που έχουν καθιερωθεί σε αντικατάσταση των πλαστικών – τρομάρα μας με την περιβαλλοντική συνείδηση) και πραγματικά εντυπωσιάστηκα.

σήμερα… πριν από λίγο…!

Περιμένω την ώρα που θα τ’ απλώσω στο πάτωμα και θα φτιάξω με το παιδί μου αυτό που έχω σκεφτεί (προσεχώς και στο blog αν πάει καλά).

Girl Power

Στο κορίτσι αυτό που με διαβάζει ανελλιπώς από την πρώτη μέρα και πάντα έχει έναν καλό λόγο να μου πει, εύχομαι χρόνια πολλά, χρόνια όμορφα, γεμάτα ευτυχισμένες στιγμές! Ακόμη και αν ήταν τα δικά της γενέθλια σήμερα, πάλι με γέμισε κομπλιμέντα, πάλι με ευχαρίστησε για όλα αυτά που γράφω γιατί κατά καιρούς της δίνουν δύναμη, ιδέες και προσπαθεί να τ’ αφομοιώνει και να τα βάζει στην καθημερινότητά της!

Εγώ πάντως από εδώ, θα της πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη και ένα τεράστιο μπράβο που από πέρσι ξεκίνησε χορό (με άκουσε…) και άλλαξε η ζωή της! Όσο για το Girl Power” είναι αυτό που και οι δύο μας ευχόμαστε κάποτε να συμβεί!

Μαραθώνιος ερχόμενης Κυριακής

Εύχομαι να έχει καλό καιρό, εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συναδέλφους και φίλους που θα τρέξουν και έχω μέσα μου φυλαγμένες πολλές πολλές αναμνήσεις από τα προηγούμενα χρόνια…! Αν και ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα είμαι κάπου εκεί να χειροκροτήσω, λίαν συντόμως θα βρεθώ σε κάτι πολύ πολύ μεγάλο! Δεν θα τρέξω εννοείται!!! Είμαι κομπάρσος – χαρακτήρας support σε τέτοια events, από αυτούς που στέκονται στην άκρη και δίνουν τα νερά! (άντε, παίρνω και καμιά συνέντευξη).

Στιγμιότυπο από τον Μαραθώνιο του Παρισιού, Απρίλιος 2022 (προσωπικό αρχείο)

Οι μέρες της εβδομάδας…

Το κερασάκι στην τούρτα της Παρασκευής ήρθε από το παιδί μου. Κατάκοπο κι εκείνο σήμερα, λες και του μεταδίδω όλο το δικό μου mood, με ρώτησε:

«Ποιος αποφάσισε, μαμά, τη σειρά που έχουν οι ημέρες της εβδομάδας;»

Κι επειδή δεν ξέρω ποιος αποφάσισε, ρωτάω με τη σειρά μου:

«Αν είχες τη δυνατότητα να τις βάλεις εσύ σε σειρά, τι θα έκανες;»

«Θα έβαζα πρώτα το Σάββατο και την Κυριακή, να ξεκινάει η εβδομάδα με ξεκούραση, μετά θα έβαζα την Παρασκευή που είναι η ωραιότερη μέρα (της προσμονής θα προσθέσω εγώ), αμέσως μετά την Πέμπτη που είναι καλή κι αυτή (Προ-Παρασκευή γαρ), μετά την Τρίτη που πηγαίνω ρομποτική και στο τέλος τις μέρες Δευτέρα – Τετάρτη!».

Με τη νέα σειρά λοιπόν αγαπητοί φίλοι σήμερα είναι Παρασκευή και αύριο ΠΕΜΠΤΗ!!!

Σας φιλώ

You May Also Like