Βγείτε καλύτερες στις φωτογραφίες

Signature:45356db01392dd9666323b1196ecbeee01d5a1da6872bc23693f36b343a75a96

Με την εξάπλωση των social media, το κακό με τις φωτογραφίες έχει παραγίνει, και δυστυχώς για εμάς, ανεβαίνουν όλες σε facebook, twitter και Instagram συνήθως κάνοντάς μας ρεζίλι! Και μπορεί να υπάρχουν αρκετές γυναίκες που βγαίνουν θεές αλλά η συντριπτική πλειοψηφία πάσχει από φωτοαγένεια, με αποτέλεσμα ακόμα και εξαιρετικής εμφάνισης να είναι, να βγαίνουν χάλια.

Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποια κολπάκια, για να μη φαίνεστε σαν «εξωγήινη» όταν έρχεστε αντιμέτωπη με το φακό!

Πρώτο κόλπο, περιποιηθείτε μάγουλα, φρύδια και χείλια

Μη νομίζετε ότι οι γυναίκες που βγάζουν ωραίες φωτογραφίες τα περιποιούνται ανά πάσα ώρα και στιγμή, αλλά τα έχουν περιποιηθεί τόσο καλά πριν βγουν, που δε χρειάζεται καμία επιδιόρθωση! Σιγουρευτείτε ότι τα μάγουλά σας είναι ροδαλά σε φυσιολογικό βαθμό, τα χείλη σας σωστά βαμμένα με κραγιόν  το οποίο φυσικά το έχετε απλώσει ένα δευτερόλεπτο πριν το κλικ, ενώ τα φρύδια σας πρέπει να είναι γεμάτα και καλοσχηματισμένα, αφού ένα κακό φρύδι είναι ικανό να καταστρέψει όχι μόνο μια φωτογραφία αλλά και ένα πρόσωπο.

3af32f0756cf9ddb841bdfdaa3ee0533_xlΔεύτερο κόλπο, εκφράσεις

Δείτε προηγούμενες φωτογραφίες και αποφασίστε ποια έκφραση σας κολακεύει. Έχετε ωραίο χαμόγελο; Δείξτε το! Σας πάει το σοβαρό ύφος; Θυμηθείτε το την επόμενη φορά που ο φωτογράφος θα σας πει να πείτε «cheese».

in__1225_56b4d83caa627Τρίτο κόλπο, έχει και η φορά τον ρόλο της

Αποδεδειγμένα, οι φωτογραφίες που βγαίνουν από ψηλά, είναι πάντα πολύ πιο κολακευτικές. Αφενός δε δείχνουν με λεπτομέρεια το σώμα, οπότε τυχόν ατέλειες καλύπτονται και αφετέρου πρόσωπο και μαλλιά για κάποιο περίεργο λόγο δείχνουν σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ’ ότι πραγματικά είναι. Οπότε υιοθετήστε αυτό το στιλ και δε θα χάσετε!

archoio-lhpshsΤέταρτο κόλπο, φωτισμός

Το καλύτερο φως για φωτογραφίες είναι το απογευματινό, που κρύβει ρυτίδες και ατέλειες στο πρόσωπο, όσο και αν ο φωτογράφος λέει πει πωςστο πρωινό είναι όλα καλύτερα.

Πέμπτο κόλπο, μάτια

Μην τα κλείνετε, μην τα ανοίγετε διάπλατα! Αφήστε τον εαυτό σας να είναι χαλαρός. Κοιτάξτε την κάμερα σαν να κοιτάτε κάποιον που αγαπάτε.

maxresdefaultΈκτο κόλπο, χαμόγελο

Εκτός από όλα τα υπόλοιπα, οι γυναίκες που βγάζουν ωραίες φωτογραφίες αν έχετε παρατηρήσει δεν χαμογελούν ποτέ, ή τουλάχιστον όχι έντονα! Μη βγείτε και κατσούφα, αλλά μην έχετε και το χαμόγελο του μικρού παιδιού, γιατί η αποτυχία είναι εγγυημένη! Ένα ελαφρύ μειδίαμα είναι ιδανικό.

jessica-alba-tv-seasons-photo-u154Έβδομο κόλπο, αντικείμενα

Αν δεν ξέρετε τι να κάνετε τα χέρια σας, κρατήστε κάποιο αντικείμενο.

Σε κάθε περίπτωση όμως εξασκηθείτε αρκετά μπροστά στον καθρέφτη σας αλλά και στο κινητό σας και όλα θα πάνε καλά!

You May Also Like