Χρωματιστή Mascara: το makeup trend που χαρίζει εντυπωσιακό βλέμμα

Η μαύρη mascara φεύγει και οι χρωματιστές έρχονται. Μια τάση των 90s που αγαπήθηκε πολύ επιστρέφει αυτή την άνοιξη με την αρχή να έχει γίνει ήδη στα fashion shows των μεγαλύτερων οίκων μόδας αλλά και σε λαμπερές βραδιές κινηματογραφικών βραβείων. Άλλο ένα trend της εποχής αυτής επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο, στην πιο μοντέρνα εκδοχή του βέβαια.

11111

Το nude μακιγιάζ μπορεί να είναι διαχρονικό και να μην φεύγει ποτέ από τη μόδα αλλά τα έντονα χρώματα πλέον αποτελούν σήμα κατατεθέν της άνοιξης.

Μια χρωματιστή mascara μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας είτε μιλάμε για τις καθημερινές μέρες είτε για τις ιδιαίτερες περιστάσεις. Στο εμπόριο μπορείς να βρεις μια ποικιλία χρωμάτων και να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σου. Μπορείς ακόμα να πειραματιστείς με διάφορα χρώματα και να επιλέξεις αυτό που αναδεικνύει καλύτερα το χρώμα των ματιών σου.

222

Είναι μια τάση που δεν χρειάζεται να φοβάστε γιατί μπορείτε να αποφασίσετε εσείς αν θέλετε ένα διακριτικό ή ένα δραματικό αποτέλεσμα. Αν θέλετε να υιοθετήσετε την διακριτική της εκδοχή, μπορείτε να εφαρμόσετε τη χρωματιστή μάσκαρα πάνω από την πρώτη στρώσης της μαύρης και να έχετε ένα ουδέτερο makeup look συνολικά. Για όσες θέλουν να τολμήσουν την δραματική εκδοχή της μπορούν να συσνδυάσουν ένα  μαύρο ή καφέ smokey eye look με ένα ή ακόμα και δύο διαφορετικά χρώματα mascara.

333

Όποια κι αν είναι η επιλογή σας πάντως, να θυμάστε πως οι χρωματιστές μάσκαρα στρέφουν όλη την προσοχή στις βλεφαρίδες σας και άρα αυτές δε θα πρέπει να έχουν κόμπους. Γι’αυτό το πρώτο σας βήμα πριν ξεκινήσετε το makeup look σας είναι να χτενίσετε τις βλεφαρίδες σας με ένα ειδικό βουρτσάκι.

Ευθαλία Χρήστου

You May Also Like