Εκεί που συναντιούνται οι παρέες..

Μου θυμίζει τα φοιτητικά μου χρόνια καθώς και τα οικογενειακά τραπέζια σε παραδοσιακά στέκια.. Το μόνο που άλλαξε από τότε, είναι ότι σήμερα ξέρω να αναγνωρίζω και να διακρίνω το γνήσιο κι αληθινό κουτούκι.

Το μεζεδοπωλείο της Αργυρώς με κέρδισε από την πρώτη επίσκεψη. Ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι, ο χώρος του σου προσφέρει μια οικεία αίσθηση, ενώ παρά του ότι είναι πάντα γεμάτος κόσμο, η ηχητική του είναι τόσο καλή που συζητάς άνετα με την παρέα σου υπό τους ήχους ωραίων ελληνικών τραγουδιών.   

arg9

Το Μεζεδοπωλείο της Αργυρώς φιλοξενείται σε ένα κτίριο που χρονολογείται από τις αρχές του 20ου αιώνα, τότε που λειτουργούσε ως Ζυθεστιατόριον «Ο Κόκκινος Κρίνος» και Παντοπωλείον Ιωάννου Π. Αλεβίζου. Πέτρινοι τοίχοι με πολλά χρόνια ιστορίας ήρθαν να δέσουν αρμονικά με τους παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες που ετοιμάζει ο μάγειρας και ιδιοκτήτης του Μεζεδοπωλείου, Πρόδρομος Καλαϊτζόγλου.

Ξεκινώντας τη λειτουργία του στη Χαλκίδα στις 9 Νοέμβρη του 2013, εν μέσω οικονομικής κρίσης μπόρεσε να πραγματοποιήσει το σκοπό ύπαρξης του… να προσφέρει την ευκαιρία, στον κάθε φίλο-πελάτη ξεχωριστά, να απολαύσει μοναδικές γεύσεις στις χαμηλότερες τιμές.

arg1

arg6

Με γνώμονα πάντα την υψηλή ποιότητα, τα φρέσκα υλικά, το ζεστό περιβάλλον, την άψογη εξυπηρέτηση αλλά κυρίως το σεβασμό στον πελάτη, έχει καταφέρει να γίνει σημείο αναφοράς και αγαπημένο στέκι κάθε Χαλκιδέου (και όχι μόνο).

arg4

Εκεί λοιπόν συναντιούνται οι παρέες… στο μεζεδοπωλείο της Αργυρώς, για να γευτούν νόστιμους μεζέδες σε μεγάλη ποικιλία, διότι οι τιμές των πιάτων είναι έτσι προσαρμοσμένες ώστε να μείνουν ικανοποιημένοι και ο ουρανίσκος μας αλλά και η τσέπη μας. Μάλιστα το μεζεδοπωλείο της Αργυρώς αποτελεί μια άριστη επιλογή για να ένα γιορτινό τραπέζι που θα ικανοποιήσει όλους τους καλεσμένους.

arg3

arg2

Είτε μέσα στην πέτρινη αίθουσα, είτε έξω στον κήπο… η παρέες θα μοιράσουν γέλια και τα τραγούδια ανοιγοκλείσουν στόματα… Στο μεζεδοπωλείο της Αργυρώς οι παρέες περνούν καλά και ευχαριστιούνται και το φαγητό..

ΥΓ: Οι ρεμπέτικες (και όχι μόνο) μουσικές με ορχήστρα που διοργανώνει το μεζεδοπωλείο της Αργυρώς πραγματικά αξίζουν, και οι κρατήσεις τραπεζιών τότε γίνονται αγώνας δρόμου..

arg8

Μεζεδοπωλείο της Αργυρώς:

You May Also Like