Η ερωτική επαφή με τον πρώην είναι πάντα αρνητική;

Υπάρχουν άνθρωποι που όταν λένε το τέλος σε μια σχέση ή μια κατάσταση το εννοούν και το τηρούν για μια ζωή. Κι από την άλλη υπάρχουν και ορισμένοι άνθρωποι που απλά ανακυκλώνουν έναν πρώην και κάνουν συνέχεια το ίδιο «λάθος». Ή μήπως δεν είναι λάθος;

Το σεξ με τον πρώην είναι μόνο αρνητικό; Όχι θα πούμε εμείς και θα σου εξηγήσουμε αμέσως το γιατί. Υπάρχουν δύο θετικά στοιχεία και τα αρνητικά, όπως τα γνωρίζεις.

Αν κάνεις σεξ με έναν πρώην, τότε σταματάς να τον έχεις ως τον ιδανικό στο μυαλό σου. Έχεις επιλεκτική μνήμη και τον θυμάσαι σαν κάνει ιδανικό, ρομαντικό. Κι αυτή η εικόνα θα «πέσει» όταν συναντηθείτε και μάλλον θα θυμηθείς και γιατί χωρίσατε.

Θέλεις ένα ακόμη θετικό; Η ασφάλεια. Είναι πιο ασφαλές να κάνεις σεξ με τον πρώην σου και όχι να κάνεις one night stand. Νιώθεις ασφαλής όταν είσαι μαζί του, νιώθεις άνετα και οικεία.

Μερικές φορές μπορεί να είναι και πολύ καλό, ενώ άλλες απλά είναι αμήχανο.

Ψάχνουμε να βρούμε κι άλλα θετικά… αλλά δεν θα θέλουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα σε σπρώξουμε στην αγκαλιά του πρώην. Όπως κι αν έχει να θυμάσαι πως τα αρνητικά είναι περισσότερα και πως μόνο χειρότερη μπορείς να κάνεις την κατάσταση.

Γιαυτό…μια φιλική συμβουλή : Μην το κάνεις.

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *