Φάτε άφοβα και στείλτε «Μετακίνηση 6»

Κορίτσια μου, αυτό το άρθρο αφορά γυναίκες, γιατί εμείς και μόνο εμείς νιώθουμε τόσες τύψεις, ενώ έχουμε κατεβάσει τα αγαθά όλου του κόσμου.

Με αφορμή λοιπόν το πασχαλινό τραπέζι, το οποίο μπορεί να μην έχει συγγενείς, ούτε αρνί, αλλά σίγουρα θα έχει πολλά καλούδια, ερχόμαστε να σας δώσουμε το θάρρος και θράσος να φάτε ό,τι θέλετε άφοβα, θέτοντας όμως στον εαυτό σας ένα όριο.

Το όριο αυτό δεν θα αφορά την μέρα του Πάσχα αλλά την επόμενη!

Τρώμε λοιπόν όσο θέλουμε, θέλουμε τσουρέκι; Οκ! Θέλουμε αρνί με πατάτες στο φούρνο (όλο); Οκ!

Και παίρνουμε όλο αυτό το θάρρος και την άνεση, για να μην νιώθουμε καμία αίσθηση πείνας την επόμενη μέρα!

Όμως, και το τονίζουμε εδώ το όμως! Από την επόμενη μέρα ξεκινάμε να γράφουμε «μετακίνηση 6» στο κινητό, φοράμε φόρμα και ξεκινάμε τρέξιμο ή περπάτημα. Βάζουμε τέλος σε όλες τις ατασθαλίες μας, όσες κάναμε όλο αυτό το διάστημα, και ξεκινάμε να βρούμε την φόρμα μας.

Η καραντίνα θα κοντεύει να τελειώσει και εμείς θα βάλουμε μαγιό πριν καλά καλά το καταλάβουμε!

Ξεκινάμε τρέξιμο λοιπόν, άμεσα, και μια πιο υγιεινή διατροφή! Άλλωστε οι μέρες φτιάχνουν κατά πολύ, το σπίτι θα παύει να μας χωράει (ελπίζοντας μεταφορικά και όχι κυριολεκτικά γιατί κάποιες από εμάς τα βάλαμε τα κιλάκια μας) και ξεκινάμε να βγαίνουμε έξω στον κόσμο!

Περάστε όμορφα, ξεκουραστείτε, χαλαρώστε, απολαύστε τις εορταστικές ημέρες στο σπίτι σας, κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν και φάτε τροφές που σας γεμίζουν απόλαυση!

Όμως από Δευτέρα ξεκινάμε γυμναστική!!

Κάτια

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *