Φοράμε πάντα μάσκα και τονίζουμε τα μάτια!

Οι καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας είναι δύσκολες, δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε πως και η ψυχολογία παίζει καθοριστικό ρόλο στην διατήρηση ενός καλού ανοσοποιητικού συστήματος. Ένας από τους πολλούς παράγοντες που ανεβάζουν τη ψυχολογία μιας γυναίκας είναι να περιποιείται τον εαυτό της, να νιώθει όμορφη εσωτερικά αλλά και εξωτερικά!

Και αφού το μισό μας πρόσωπο πλέον πρέπει να είναι καλυμμένο από τη μάσκα, μπορούμε να δώσουμε ένταση στα μάτια μας…. Που είναι και ο καθρέπτης της ψυχής, όπως είθισται να λέμε!

Μην ξεχνάτε λοιπόν να τα φροντίζετε και να τους δίνετε ένταση!

Έντονες ή όχι σκιές θα τονίσουν το βλέμμα σας. Ακόμη και για αυτές που δεν τα καταφέρνουν καλά, μπορούν να παρακολουθήσουν οδηγίες μέσω «YouTube» . Οι επιλογές πιστέψτε με είναι αναρίθμητες!

Με eyeliner ή κάποιο μολύβι ματιών μπορούμε να τελειοποιήσουμε το μακιγιάζ στα μάτια και με την μάσκαρα μας να βάλουμε την τελευταία πινελιά.

Δεν ξεχνάμε φυσικά να περιποιούμαστε τα φρυδάκια μας… και όσες δεν το ‘χουν πολύ, το ιντερνέτ πάλι θα σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό σχήμα, ανάλογα με το σχήμα προσώπου σας φυσικά.

Τέλος , δεν ξεχνάμε ποτέ το σωστά ντεμακιγιάζ και την κρεμούλα για τα μάτια!

Το ξέρω πως οι επιλογές για έξοδο είναι πραγματικά ελάχιστες αλλά όσοι εργάζονται ακόμη εκτός σπιτιού ή θέλουν να πάνε απλά για έναν περίπατο και νιώθουν ότι έχουν ανάγκη να αισθανθούν καλύτερα, μπορούν απλά να το κάνουν!

Γενικότερα, κάνουμε οτιδήποτε μας κάνει χαρούμενες και  χαρούμενους!!!

Καλή δύναμη!

 

Σταυρούλα Λουκά

You May Also Like