Γεια! Ας ξεκινήσουμε το 2023 με 3 απλές αλλαγές στη ζωή μας!

Γράφει η Ιωάννα Λαζάρου.

Δεν θα σας κουράσω.. Καλή χρονιά καταρχάς να σας ευχηθώ αγαπητές μου αναγνώστριες! Το μήνυμα για το 2023.. όπως σημείωσε και η Ελένη Φούρλη στις ευχές της.. αλλά και όπως διάβασα σε αρκετά posts.. είναι το «κοιτάζουμε μπροστά»!

Οπότε.. δεν θα κάνουμε τους απολογισμούς μας φέτος.. δεν θα ζυγιάσουμε τα λάθη του παρελθόντος.. δεν θα δώσουμε υποσχέσεις για το μέλλον.. και δεν θα κάνουμε ούτε μεγαλεπήβολα σχέδια! Θα το πάμε χαλαρά.. θα πάμε να νικήσουμε στα σημεία.. και αυτό σιγά σιγά θα μας δώσει και την ποθητή ικανοποίησή μας!

Τρία πραγματάκια βάζω ως προσωπικό στόχο φίλες. Αν συμφωνείτε και θέλετε να το παλέψετε.. πάμε τότε μαζί σ’ αυτό. Ξεφουρνίζω το πρώτο. Λιγότερες stories.. περισσότερη ζωή! Δεν υπάρχει αυτό με τα κινητά τηλέφωνα. Ζησ’ το χριστιανή μου.. δες την ομορφιά.. ανέπνευσε την αύρα του χώρου.. νιώσε τη μαγεία της στιγμής! Δηλαδή.. τι κάνεις; Χαρίζεις αυτή τη στιγμή στους διαδικτυακούς σου φίλους; Τι είσαι.. ξεναγός; Μήπως πληρώνεσαι κιόλας για να δείχνεις αυτά τα όμορφα ενσταντανέ;

Δεύτερος στόχος.. η αλήθεια! Δεν μπορώ άλλο.. είμαι 40+ και εφευρίσκω δικαιολογίες για να αποφεύγω να πω ευθαρσώς ένα τίμιο όχι. Θέλεις να πάμε για ποτό; Όχι. Όχι. Όχι. Απλά όχι. Γιατί πρέπει να το δικαιολογήσω.. γιατί να παρεξηγηθεί μια φίλη με ένα όχι. Γιατί να πρέπει να βρω δικαιολογία και να πω ψέματα.. έστω και αθώα;

Τέλος – και ελπίζω να μη σας κούρασα ακόμα δεν αλλάξαμε το χρόνο – τέλος δηλώνω πως δεν θα αργήσω πάλι σε ραντεβού.. ούτε όμως και θα ζεσταίνω τις θέσεις μονίμως αργοπορημένων! Έχουμε ραντεβού στις 9; Άντε ένα ακαδημαϊκό τέταρτο να περιμένω. Δεν θα ανεχτώ τέλος.. να με πάρεις τηλέφωνο στις 9 παρά 5 και να μου ανακοινώσεις πως θα αργήσεις. Μα ξεκίνησα να ετοιμάζομαι πριν 1 ώρα.. τώρα με θυμήθηκες; Τώρα έφυγα..

Μόλις σας πρότεινα 3 πραγματάκια που αν τα φτιάξουμε.. θα έχουμε καλύτερη ψυχολογία.. αυτοπεποίθηση και πιο υγιείς ανθρώπινες σχέσεις! Κοιτάξτε μπροστά! Όλα καλά θα πάνε και το 2023!

You May Also Like