Για τους άνδρες: Αυτοί είναι οι λόγοι που απατά μια γυναίκα

Άνδρες και γυναίκες μπορεί να απιστήσουν…Το θέμα είναι τι είναι αυτό που τους οδηγεί στο να απατήσουν τον σύντροφό τους με κάποιον άλλον. Λένε, πως ποτέ δεν φταίει μόνο ένας και αυτό το υποστηρίζουμε…

Αυτή τη φορά μπήκαμε στο μυαλό μια γυναίκας και σου λέμε όλους τους πιθανούς λόγους που μπορεί να απατήσει. Για τους άνδρες της παρέας μας!

Ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να απατήσει μια γυναίκα;

Χαμηλή αυτοεκτίμηση-αυτοπεποίθηση

Ίσως δεν είσαι εσύ ο λόγος, αλλά μπορεί να το κάνει για τον εαυτό της. Για να νιώσει ποθητή και αρεστή και και να βρει κάποιον να της τονώσει την αυτοπεποίθηση. Εσύ πρέπει απ’ τη μεριά σου να μην την αφήνεις με τις αμφιβολίες, να μη τις δημιουργείς ανασφάλειες αλλά να την “αντιμετωπίζεις” ως γυναίκα. Όταν νιώσει ότι την αγνοείς και την παραμελείς, θα πάει αλλού να βρει την προσοχή που θέλει.

Βαρεμάρα

Αυτός είναι ένας λόγος κοινός για άνδρες και γυναίκες. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως έχει βαρεθεί τη σχέση, μπορεί απλά να βαριέται την κατάσταση που επικρατεί στη ζωή της και να βρει κάτι άλλο να την εξιτάρει και να της δώσει το ενδιαφέρον που χρειάζεται. Φυσικά, δεν είναι δικαιολογία…αλλά μην αφήσεις τη σχέση να ρουτινιάσει.

Ρομαντισμός

Οι γυναίκες αγαπούν το ρομαντισμό και θέλουν η ζωή τους να μοιάζει με ταινία. Όταν αυτό λείπει από μια σχέση τότε θα ψάξει να το βρει αλλού και θα ξεκινήσει το φλερτ, τα μηνύματα, τα κρυφά ραντεβού που θα κάνουν την καρδιά της να χτυπήσει ξανά.

Εθιστική συμπεριφορά

Οι γυναίκες μπορούν να εθιστούν πολύ εύκολα. Στα ψώνια, στο σεξ, στο κουτσομπολιό σε οτιδήποτε. Κι αν το κάνει μια φορά και το επαναλαμβάνει διαρκώς, τότε μιλάμε για προβληματική συμπεριφορά. Αλλά η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, επομένως είμαστε επιφυλακτικοί σε αυτό.

Μια κρίση στη ζωή

Όλοι περνάμε δύσκολες φάσεις και κρίσεις στη ζωή. Μπορεί να είναι και ένας από τους λόγους που ωθεί μια γυναίκα στην απιστία. Ίσως δεν είναι συνειδητοποιημένη όταν το κάνει, ψάχνει απλώς διεξόδους να φύγει από όλο αυτό. Και πάλι δεν το δικαιολογούμε σε καμία περίπτωση!

You May Also Like