Γιατί εμφανίζεις μαύρα στίγματα στα ίδια σημεία;

Υπάρχει κάτι πιο εκνευριστικό απ’ τα μαύρα στίγματα; Μάλλον όχι! Τα μαύρα στίγματα στο πρόσωπό μας μπορεί να δημιουργούνται για πολλούς και διάφορους λόγους. Αλλά γιατί ορισμένα επιμένουν να εμφανίζονται διαρκώς στο ίδιο σημείο;

Υπάρχουν αρκετές εξηγήσεις γιατί μπορεί να σου συμβαίνει αυτό, αλλά εσύ κράτα μακριά τα χέρια σου από αυτά γιατί επιβαρύνεις την κατάσταση.

Αρχικά, τα μαύρα στίγματα μπορεί να εμφανίζονται διαρκώς στο ίδιο σημείο γιατί μπορεί εκεί να έχεις περισσότερη παραγωγή σμήγματος, η οποία και τα δημιουργεί. Έχει δημιουργηθεί μια φλεγμονή και βγάζεις διαρκώς μαύρα στίγματα στο ίδιο σημείο.

derma

Από την άλλη, μπορεί εσύ να τα βλέπεις ως μαύρα στίγματα αλλά τελικά να είναι διευρυμένοι πόροι. Οι πόροι γεμίζουν με βακτήρια , σκόνη και φυσικά έλαια του προσώπου με αποτέλεσμα να φαίνονται ως μαύρα στίγματα.

Για τους λόγους αυτούς είναι σημαντικός ο καθαρισμός με ειδικό προϊόν, η απολέπιση μια με δύο φορές την εβδομάδα ενώ και μια επίσκεψη στον δερματολόγο θα βοηθήσει κατά πολύ την κατάσταση ώστε να βρείτε την κατάλληλη θεραπεία!

Λύσει υπάρχει, γι΄αυτό και δεν πρέπει να αφήνεις το πρόβλημα να διογκώνεται όταν μπορείς να απαλλαγείς από αυτά πολύ γρήγορα με λίγη φροντίδα παραπάνω.

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *