Η αδερφή σου είναι ο καλύτερος άνθρωπος στη ζωή σου και υπάρχουν λόγοι!

Απ’ το σχολείο και το Πανεπιστήμιο και αργότερα τη δουλειά πολλοί άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σου. Αλλά μόνο ένας από αυτούς θα είναι ο καλύτερος, ο κολλητός, η αδερφή ψυχή.
Ξέρεις ποιος; Η αδερφή σου. Κι αν έχεις αδερφή, ξέρεις και τους λόγους.

Η αδερφή σου από την πρώτη μέρα που ήρθες στον κόσμο είναι μαζί σου και δεν έχει σχέδια να φύγει. Και είναι ο καλύτερος άνθρωπος στη ζωή σου για πολλούς λόγους. Ετοιμάσου να ταυτιστείς!

Μπορείς να μιλήσεις μαζί της για τα πάντα
Και όταν λέμε τα πάντα το εννοούμε. Μπορείς να μιλήσεις για τους έρωτες, για το γεγονός ότι σε ενοχλεί το σουτιέν μέχρι και για τους πλανήτες ή αν υπάρχει δεύτερη ζωή. Έχεις κάτι να πεις και αυτή είναι πάντα εκεί να σε ακούσει.

aderfes

Ξέρεις πώς να σε κάνει να γελάς όταν το χρειάζεσαι

Inside jokes; Πάντα! Αστεία που μόνο εσείς οι δύο θα καταλάβετε και θα γελάτε λες και σας καθαρίζουν αυγά, όπως σχολιάζουν και οι γονείς. Όταν η μέρα σου πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, η αδερφή σου με ένα μήνυμά της θα σε κάνει να γελάσεις και θα σου δώσει το κουράγιο να συνεχίσεις. Τόσο απλά.

«Μυστική» γλώσσα
Έχετε έναν κώδικα επικοινωνίας που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει. Ακόμα κι όταν δεν μιλάτε είναι σαν να τα έχετε πει όλα, με μια ματιά. Είναι ο δικός σας τρόπος να συνεννόησης και είναι ανεκτίμητος.

Είναι πραγματικά BFF
Όπως παλιά! Η αδερφή σου είναι φίλη για πάντα. Φίλοι έρχονται και φεύγουν αλλά η οικογένεια είναι για πάντα. Ακόμα και όταν τσακώνεστε, ακόμα και όταν σου φωνάζει που τις έκλεψες τα ρούχα ή όταν διαφωνεί μαζί σου σε σημαντικά θέματα, δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από τη ζωή σου. Είναι για πάντα.

aderfes1

Θα σε υποστηρίζει πάντα
Θα σου πει και τα καλά και τα στραβά, αλλά πάντα θα σε υποστηρίζει. Ακόμα και όταν δεν γνωρίζει ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα, θα σε ακούσει και θα σου σταθεί. Μπορείς να την καλέσεις στις 3 το ξημέρωμα όταν δεν είσαι καλά ή απλά επειδή θυμήθηκες κάτι να της πεις (εδώ θα σε βρίσει).

Το να έχεις αδερφή είναι ανεκτίμητο. Είναι τυχεροί οι άνθρωποι που έχουν μια αδελφή κι εσύ φρόντισε να της δείχνεις κάθε μέρα την αγάπη σου.

You May Also Like