Η φιλόξενη κουζίνα.. της Μάχης!

Ταπεράκι μαμάς τέλος.. Η Μάχη μας καλωσορίζει στην φιλόξενη κουζίνα της.. στις γνώριμες γεύσεις και αρώματα τις «μαμαδίσιας» κατσαρόλας και φούρνου… Κάθε μέρα στη Μάχη μαγειρεύονται λαδερά, όσπρια, χειροποίητες πίτες, κιμάδες και κρεατικά με μεράκι και φροντίδα, σα να τα ετοιμάζει η μαμά μας!

Η Μάχη συνδυάζει τη μεσογειακή διατροφή με την γαστρονομική παράδοση. Τα αγνά και ντόπια υλικά επιλέγονται με προσοχή και μαγειρεύονται με μεράκι.. Στην κουζίνα της Μάχης χρησιμοποιείται μόνο ελαιόλαδο.. ακόμα και στα τηγανιτά.. Στην κουζίνα της Μάχης οι πίτες γίνονται με φύλλο «ανοιγμένο» από τα χεράκια της μαγείρισσας, οι σαλάτες είναι φρέσκες και εποχής, τα κρεατικά Ελληνικά νωπά, τα ζυμαρικά είναι παραδοσιακά, ενώ ακόμα και τα μπαχαρικά είναι φρεσκοαλεσμένα… 

1A

2A

3A

Η κουζίνα της μαμάς είναι η καλύτερη λύση για τη διατροφή μας.. μια λύση που συνάμα είναι και η οικονομικότερη. Η Μάχη έχει βρει τον τρόπο να φέρει την παράδοση πιο κοντά στη μόδα.. Με το «Μενού Ημέρας» που βρίσκουμε στο maxh.gr η κουζίνα της μαμάς βρίσκεται μόνο ένα κλικ μακριά μας..

Πώς μπορούμε λοιπόν να «μπούμε» στην κουζίνα της Μάχης; Το εστιατόριο βρίσκεται Σαλονικιού 11 και λειτουργεί Δευτέρα έως Σάββατο από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Επίσης γίνεται και delivery.. Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα με τηλέφωνο στο 22210-79030 ή στο 6944293156..

4A

5A

6A

7A

8A

10A

9A

11A

12A

Απολαύστε την κουζίνα της Μάχης!! Καλή σας όρεξη!!

You May Also Like