Η μέρα δεν τελειώνει μ’ ένα μπάνιο..

Επιτέλους μυρίζει σιγά σιγά το καλοκαίρι.. Ορισμένοι (τολμηροί για μένα) έχουν ήδη ξεκινήσει τα μπάνια, ενώ θεωρώ οι περισσότεροι θα κάνουν την αρχή τις επόμενες ημέρες. Όπως και να είναι… η μέρα δεν μπορεί να τελειώνει μ’ ένα μπάνιο στη θάλασσα!! Δεν ταιριάζει αυτό σ’ εμάς, άσε που το καλοκαίρι αν δεν πάει 1 μετά τα μεσάνυχτα.. ύπνος δεν μας πιάνει.

Τι προτείνω; Θα το κάνω ιστορία.. Μεσημέρι τελειώνουμε τη δουλειά και τρέχουμε να συναντήσουμε τη θαλασσινή δροσιά.. Είμαστε κάπως πεινασμένοι και συνήθως τρώμε κάτι πρόχειρο.. και λόγω της κρίσης κάτι που θα φτιάξουμε μόνοι μας στο σπίτι.. Η θάλασσα μας χαλαρώνει και μας ξεκουράζει..

Το βράδυ σα γυρνάμε στο σπίτι θα κάνουμε το μπανάκι μας και μετά ή θα μείνουμε εκεί να ιδρώσουμε πάλι ή θα φορέσουμε τα καλοκαιρινά μας και θα πάμε μια βόλτα.. Τότε η συζήτηση γίνεται ως εξής: Ποτό και κάτι στο χέρι για βραδινό ή ταβερνάκι;

Εγώ εδώ θα σας προτείνω ένα μεζεδοπωλείο που όλοι το ξέρετε και το προτιμάτε.. Το μεζεδοπωλείο της Αργυρώς ανοίγει τα φώτα του και μας περιμένει να κλείσουμε ιδανικά μια άκρως θερμή βραδιά..

Τα γευστικά (και πάνω απ’ όλα με καλής ποιότητας υλικά) του πιάτα, η όλη ατμόσφαιρα που μας χαλαρώνει, η γρήγορη και άψογη εξυπηρέτηση, η μουσική υπόκρουση και οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ τιμές… θα μας στείλουν για ύπνο αφήνοντας μια αίσθηση ευφράδειας και αναζωογόνησης!!

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για το μεζεδοπωλείο της Αργυρώς.. Δοκιμασμένη η συνταγή πια.. το μόνο που μένει είναι να προλάβεις να βρεις τραπέζι..

arg8

Μεζεδοπωλείο της Αργυρώς:

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *