Και τελικά πόσο συχνά πρέπει να κάνεις σεξ; Οι ειδικοί απαντούν!

Δύο φορές την εβδομάδα θα πει ένας, μία φορά τον μήνα θα πει άλλος…Και τελικά υπάρχει ιδανικός αριθμός; Οι ειδικοί απαντούν!Ας υποθέσουμε πως είσαι σε μια σχέση. Η αλήθεια είναι ότι το σεξ σε φέρνει πολύ κοντά με τον άλλον, δένεσαι και είναι σημαντικό κομμάτι σε μια σχέση.

Και ορισμένοι κάνουν πιο πολύ σεξ με τον σύντροφό τους, συγκριτικά με άλλους. Και μας γεννήθηκε η απορία: Τελικά πόσο σεξ πρέπει να κάνουμε;

ex

Το να κάνεις σεξ ανά τακτά διαστήματα και συχνά σε κρατά χαρούμενο και υγιή, τόσο φυσικά όσο και ψυχικά. Αυτό έχουν αποδείξει πολυάριθμες έρευνες. Το σεξ κρατά το ζευγάρι ενωμένο και οι σχέσεις χωρίς αυτό μπορεί να υποφέρουν.

Αλλά υπάρχει ένας συγκεκριμένος αριθμός; Ένας μέσος όρος; Ένας μαγικός αριθμός δεν υπάρχει, καθώς αυτό μπορεί να διαφέρει από ζευγάρι και ζευγάρι και πρέπει να ληφθούν και άλλοι παράγοντες υπόψιν.Για παράδειγμα, πόσο συχνά βλέπεις τον σύντροφό σου, πώς είναι η καθημερινότητά σας, αν έχετε σχέση από απόσταση κλπ.

love

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρέπει να ελπίζεις ότι θα κάνεις σεξ κάθε μέρα και καλύτερα να μην σου κολλήσει ένας συγκεκριμένος αριθμός στο μυαλό και βάλεις και το σεξ στο πρόγραμμα μαζί με όλα τα άλλα. Ωστόσο, αν εσύ θεωρείς πως αυτό το κομμάτι σου λείπει από τη σχέση, πως θέλεις να γίνεται πιο συχνά, τότε καλό θα ήταν να το επικοινωνήσεις στον σύντροφό σου και να βρείτε μια μέση λύση!

Είναι κάτι που πρέπει να το θέλουν και οι δύο και να μένουν και οι δύο ευχαριστημένοι, ώστε να μπορεί η σχέση να είναι υγιής και τα άτομα που βρίσκονται μέσα σε αυτήν να είναι ευτυχισμένα και «πλήρη».

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *