Καλοκαιρινός Καγιανάς (ντομάτες με αυγά)

Κάποιοι το λένε το φαγητό της τεμπέλας… αλλά είναι τόσο νόστιμο, που θα μπορούσα να το φτιάχνω κάθε μέρα κι ας κινδύνευα με διασυρμό..Lol Ο λαχταριστός καγιανάς..ή αλλιώς στραπατσάδα ή αλλιώς ντομάτες με αυγά, είναι ένα γρήγορο και εύκολο πιάτο που όμως μέσα στην απλότητα του είναι πεντανόστιμο!!

eggs-strapatsada

Εγώ προσωπικά το έχω συνδυάσει με το καλοκαίρι..  Πάμε να το φτιάξουμε;;;

Πλένουμε 4-5 μέτριες ντομάτες και αφαιρούμε τη φλούδα. Κόβουμε κάθε μία σε 4 φέτες και αφαιρούμε τους σπόρους. Σοτάρουμε με ½ φλιτζάνι λάδι 1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτά φετάκια μέχρι να μαραθεί. Προσθέτουμε τις ντομάτες, αλάτι, πιπέρι και τις αφήνουμε να σιγοψηθούν 20 περίπου λεπτά. Χτυπάμε ελαφρά 4-5 αυγά και τα ρίχνουμε στις ντομάτες.. Αφήνουμε να σιγοψηθούν λίγο ακόμα μέχρι να πήξουν…

Δύσκολο ε;;

Καλή όρεξη

Ελένη ♥♥

You May Also Like