Κάθε φορά που βάζεις μια μάσκα προσώπου, μην ξεχνάς αυτό το βήμα!

Οι μάσκες προσώπου βοηθούν το δέρμα μας και το καθαρίζουν σε βάθος. Είναι καλό να εφαρμόζεις μια μάσκα προσώπου που σου ταιριάζει καλύτερα, αναλόγως και το λόγο που τη χρησιμοποιείς, δύο φορές την εβδομάδα.

Ωστόσο, η απορία πολλών γυναικών είναι η εξής: Πρέπει να πλένω το πρόσωπό μου μετά τη μάσκα ή όχι; Εξαρτάται θα πούμε εμείς, αφού εξαρτάται τη μάσκα που θα χρησιμοποιήσεις.

Πιο συγκεκριμένη, αν βάλεις μια μάσκα αργίλου θα πρέπει να την αφήσεις για περίπου 15 λεπτά και μετά θα πρέπει να την ξεβγάλεις με νερό… δεν μπορεί να μείνει για πάντα στο πρόσωπό σου.

Από την άλλη, αν βάζεις μια μάσκα νυκτός θα πρέπει να την αφήσεις όλο το βράδυ για να απορροφήσει το πρόσωπό σου, όλα τα θρεπτικά συστατικά και το πρωί μπορείς να το ξεπλύνεις με άφθονο νερό.

Αν πάλι, χρησιμοποιείς mud mask θα ήταν καλό να πλύνεις το πρόσωπό σου για να την αφαιρέσεις και μετά να βάλεις την ενυδατική σου κρέμα. Αν, όμως, βάζεις μια μάσκα ματιών τότε δεν χρειάζεται να την ξεβγάλεις αφού είναι γεμάτες ωφέλιμα συστατικά για το δέρμα.

Πλέον, ξέρεις! Όπως κι αν έχει φρόντισε να σκουπίζεις πάντα το δέρμα σου με καθαρή πετσέτα και με απαλές κινήσεις για να μην το ερεθίσεις. Την κάθε μάσκα μπορείς να την χρησιμοποιείς δύο με τρεις φορές την εβδομάδα και πάντα να εφαρμόζεις την ενυδατική σου!

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *