Γράφει η Κάτια Καραχάλιου.
Η λεμονάδα είναι το πλέον τέλειο ποτό για όλους όσους δεν αγαπούν το αλκοόλ.
Εκτός από πολύ δροσιστική είναι και ιδανική για κέρασμα, αφού μπορείς να τη φτιάχνεις μόνη σου και να έχεις πάντα στο σπίτι.
Με πολύ απλά υλικά γίνεται πάρα πολύ γρήγορα!
Πάμε να δούμε!
Υλικά:
1000ml νερό
20γρ. στέβια
200ml χυμό λεμόνι
4 φύλλα δυόσμου, φρέσκα
ξύσμα από μισό lime
Εκτέλεση:
1.Ρίχνετε σε μια μικρή κατσαρόλα το νερό με τη στέβια και το χυμό λεμόνι και τα βράζετε για 2 λεπτά.
2.Βγάζετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτετε το ξύσμα lime και τα φύλλα δυόσμου.
3.Αφήνετε το μίγμα να αρωματιστεί για 20 λεπτά και έπειτα το σουρώνετε.
4.Τοποθετείτε το μίγμα για μισή ώρα στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει.
5.Βάζετε πάγο στα ποτήρια (προαιρετικά) και σερβίρετε αμέσως.
Είστε έτοιμες!