Μια ενδιαφέρουσα θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια έρχεται 12 Ιουνίου στη Χαλκίδα!

Γράφει η Ιωάννα Λαζάρου.

Η θεατρική παράσταση «Ο Καραγκιόζης στην Κιβωτό του Νώε» έρχεται στη Χαλκίδα! Μια  θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια.. με πρωταγωνιστές τον Θανάση Βισκαδουράκη στο ρόλο του Νώε και τον Καραγκιόζη της οικογένειας Σπυρόπουλου στον μπερντέ.. σε μια καλοκαιρινή περιοδεία που περνά και από την πόλη μας!

Πρόκειται για μια διαδραστική μουσική θεατρική παράσταση.. σε συνδυασμό με θέατρο σκιών και κουκλοθέατρο.. όπου μέσα από το θεατρικό παιχνίδι και τα μηνύματα του έργου.. τα παιδιά μαθαίνουν την αξία της ανακύκλωσης.. της συνεργασίας και της αρμονικότητας.

Ένας τεράστιος μπερντές.. φιλοξενεί πρωτότυπες φαντασμαγορικές φιγούρες.. ενώ οι απίθανοι φωτισμοί.. η μουσική.. τα τραγούδια και τα ηχητικά εφέ που πλαισιώνουν την παράσταση.. μας ταξιδεύουν σε μια σύγχρονη εκδοχή της γνωστής ιστορίας του Νώε.

Ένας σύγχρονος λοιπόν Νώε.. υπό την καθοδήγηση του Θεού.. θα συναντηθεί με τον Καραγκιόζη και την οικογένειά του.. για να κατασκευάσουν όλοι μαζί μια Κιβωτό. Τα ζώα όλου του κόσμου.. που θα καταφθάσουν εκεί για να γλυτώσουν από τον κατακλυσμό.. έχουν να μας δώσουν κι από ένα μάθημα ζωής! Οι ήρωες μας θα πρέπει να ανταπεξέλθουν στις αναποδιές του δύσκολου ταξιδιού τους.. και με την βοήθεια των παιδιών (διαδραστικότητα).. να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Θα καταφέρουν άραγε να βρουν τον δολιοφθορέα του ταξιδιού και να ανατρέψουν τα δόλια σχέδιά του;

Μία  παράσταση για όλη την οικογένεια που θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την ερχόμενη Δευτέρα 12/6.. στις 20:30.. στο θέατρο Παπαδημητρίου! Η τιμή στο viva.gr είναι 10€.

You May Also Like