Μήπως το υπνοδωμάτιο σου καταστρέφει την ερωτική σου ζωή;

Μπορεί η διακόσμηση του υπνοδωματίου σου να επηρεάσει την ερωτική σου ζωή; Φυσικά και μπορεί! Ρίξε μία ματιά στο υπνοδωμάτιο που μοιράζεσαι  με το σύντροφο σου.  Μήπως υπάρχουν ορισμένα αντικείμενα που καταστρέφουν τον ερωτισμό και πρέπει να τα αφαιρέσεις; Μην μας παρεξηγήσεις, δεν εννοούμε να διαμορφώσεις ένα δωμάτιο σαν αυτό του Μr Grey, αλλά να δεις ποια είναι τα πράγματα εκείνα που επηρεάζουν, χωρίς να το καταλαβαίνεις την ερωτική σου ζωή!


Τηλεόραση

Ένα αντικείμενο υπεράνω πάσης υποψίας που καταστρέφει την αισθησιακή ατμόσφαιρα του υπνοδωματίου σου! Μία τηλεόραση καλό είναι να μην βρίσκεται καν στο δωμάτιο που μοιράζεσαι με το σύντροφο σου. Αλλά αν υπάρχει δεν θα πρέπει ούτε να καταλαμβάνει πολύ χώρο, ούτε να είναι το επίκεντρο του δωματίου. Προσπάθησε να την τοποθετήσεις σε ένα μέρος που μπορείς να την καλύψεις εντελώς αν χρειαστεί, πχ ένα ράφι που κλείνει. Το να είναι συνεχώς ανοιχτή παίζοντας ειδήσεις ή άσχετες εκπομπές, μόνο κακό μπορεί να κάνει στην ερωτική σου ζωή!

Κρύψε τα καλώδια

Σκοντάφτεις πάνω τους και μαζεύουν όλη τη σκόνη ή και τρίχες από τυχόν κατοικίδια. Για αυτό το λόγο καλό θα ήταν να τα καλύψεις , ώστε το δωμάτιο σου να είναι και αισθητικά ευχάριστο και να μην αποσυντονίζεσαι γενικά στις πιο ιδιωτικές σας στιγμές!

Κράτησε τη δουλειά μακριά από το υπνοδωμάτιο σου

Αν έχεις την δυνατότητα και τον απαιτούμενο χώρο, τοποθέτησε το γραφείο ή τον υπολογιστή σου έξω από τα υπνοδωμάτιο σου. Αν όχι φρόντισε να καταλαμβάνει μικρό χώρο του δωματίου. Ένα γραφείο γεμάτο χαρτούρα και ηλεκτρονικές συσκευές δεν συμβάλλει στο να δημιουργήσεις μία ερωτική ατμόσφαιρα.

Χαμηλός φωτισμός

Χρησιμοποίησε φωτιστικά  ή λάμπες με τις οποίες μπορείς να ρυθμίσεις τα επίπεδα φωτισμού! Ο χαμηλός φωτισμός σε χαλαρώνει και δημιουργεί αυτομάτως μια αισθησιακή ατμόσφαιρα στο χώρο σου.

Κεριά

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη λίστα! Κλασσική ρομαντική επιλογή που δημιουργούν ερωτισμό τόσο με το φωτισμό όσο και με την μυρωδιά τους! Απλά σιγουρέψου ότι τα έχεις σβήσει προτού κοιμηθείς!

Tip: Επένδυσε σε καλής ποιότητας σεντόνια και θα δεις αμέσως τη διαφορά στην ερωτική σου ζωή!

Παρασκευή

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *