Μπακαλιαράκια ένεκα της επετείου!

Γράφει η Κάτια Καραχάλιου.

Είναι σύνηθες στις εθνικές επετείους να τρώμε μπακαλιάρο. Φέτος εσείς θα φτιάξετε;

Μετά την παρέλαση επιβάλλεται να φάμε μπακαλιάρο και μάλιστα να τον συνοδεύσουμε με σαλάτα και πατάτες βραστές!!

Αν δεν έχετε φτιάξει ξανά, σας έχουμε μια εύκολη συνταγή, που θα αρέσει σε όλη την οικογένεια!

Υλικά:


12 μπακαλιαράκια τηγανητά

1/2 κουτί ντομάτα του τρίφτη

2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

1 σκελίδα σκόρδο

1 κουτ. σούπας ξύδι

Δενδρολίβανο

1 κουτ.σούπας μαύρες σταφίδες

Εκτέλεση:

Σοτάρετε στο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά το σκόρδο ψιλοκομμένο. Προσθέτετε τη ντομάτα, το δενδρολίβανο και τις σταφίδες και ανακατεύετε απαλά.

Μόλις η σάλτσα δέσει λίγο, ρίχνετε το ξύδι, σβήνετε τη φωτιά και προσθέτετε τα ψάρια.

Τα αφήνετε για 4-5 λεπτά να ενωθούν οι γεύσεις πριν σερβίρετε.

Eίστε έτοιμες! Καλή απόλαυση και καλά να περάσετε!

You May Also Like