Γράφει η Ελένη Φούρλη.
Έλα κορίτσια.. τι πάθατε; Ήταν μια εβδομάδα παραπόνων αυτή που πέρασε.. και μου έκανε εντύπωση ότι έχετε ξενερώσει τόσο πολύ φέτος που γυρίσατε από διακοπές! Εντάξει.. λογικό από τη μια.. αλλά βρε φίλες.. έτσι διατηρούν την αξία τους οι διακοπές.. επειδή κρατούν λίγες ημέρες και αυτές οι λίγες ημέρες είναι οι ωραιότερες της χρονιάς!
Έλα.. αφήστε πίσω τις διακοπές.. Η ζωή έχει τόσο όμορφα πράγματα να κάνουμε.. και όλα αυτά ειναι μπροστά μας! Αφήστε που μπορεί το καλοκαίρι να σου ανοίγει το μάτι.. αλλά αυτό το έξω όλη την ώρα μας κοστίζει μια περιουσία! Τώρα θα μαζευτούμε σιγά σιγά.. Θ αρχίσουν και οι υπέροχες ελληνικές σειρές που θα έχει φέτος.. εκείνες που συνεχίζονται γιατί μας κέρδισαν.. αλλά και καινούργιες που υπόσχονται ότι θα μας κερδίσουν!
Ωραία θα είναι φέτος.. θα το δείτε.. έστω και με τα όσα κακά συμβαίνουν γύρω μας.. Οπότε μην αναπολείτε τις καλοκαιρινές διακοπές και.. προς Θεού.. μην ξεκινάτε να παραπονιέστε για την ακρίβεια. Υπάρχουν πάντα και οι πιο συμφέρουσες λύσεις και επιλογές.. σε όλα! Στο κάτω κάτω.. τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για την ακρίβεια; Δεν είναι στο χέρι μας. Στο χερι μας όμως είναι να βρίσκουμε το χαμόγελο ακόμα και μέσα από τη νοσηροτητα που υπάρχει στο περιβάλλον μας! Το elenifourli.com πάντα μας δίνει ιδέες για να φτιάχνει η διάθεσή μας!