Να έχετε ένα τέλειο Σαββατοκύριακο!

Γράφει η Ελένη Φούρλη.

Μια καμπάνια υπέρ όλων των γυναικών και των σωμάτων τους.. υπέρ της ισότητας και της διαφορετικότητας.. και κατά του κοινωνικού ρατσισμού και του λεγόμενου body shaming.. παρουσίασε το υπουργείο ισότητας της Ισπανίας! Με το σλόγκαν «el verano tambien es nuestro».. δηλαδή «το καλοκαίρι είναι επίσης δικό μας».. μου φαίνεται ότι όλες.. θα πάμε στις ισπανικές παραλίες για να απολαύσουμε άφοβα τα μπάνια μας! Αναφέρομαι φυσικά στην πρώτη φωτογραφία.. που είναι η αφίσα της καμπάνιας!

Στα δικά μας τώρα.. Τι κάνετε κορίτσια μου; Πώς πήγε η εβδομάδα σας; Φαντάζομαι κάποιες βρίσκεστε αραχτές σε καμιά παραλία.. σε ένα από τα πανέμορφα νησιά μας! Άλλες θα ετοιμάζεστε να φύγετε και θα ανυπομονείτε να περάσουν οι μέρες! Και άλλες.. μάλλον οι περισσότερες.. που δεν θα πάτε κάπου και απολαμβάνετε τις πιο όμορφες παραλίες.. που φυσικά είναι οι δικές μας!

Πάντως ότι και να κάνετε.. όπου και να βρίσκεστε.. να θυμόσαστε ότι αν μέσα μας είμαστε καλά.. μπορούμε να βρούμε την απόλαυση και στα πιο απλά πράγματα! Αν πάλι δεν είμαστε καλά μέσα μας.. τότε και στο καλύτερο τουριστικό θέρετρο να βρεθούμε.. με τίποτα δεν θα είμαστε ευχαριστημένες!

Φωτογραφίες: IreneMontero (facebook) and Kees Streefkerk (Unsplash)

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *