Αν ο καλός σου σε ζηλεύει, δες τα σημάδια απ ‘ την αρχή!

Αν ο καλός σου σε ζηλεύει σε σημείο που δεν είναι φυσιολογικό αλλά γίνεται τοξικό, τότε δεν μπορείς να είσαι σε μια τέτοια σχέση. Ωστόσο, κανένας δεν «αποκαλύπτεται» από την αρχή αλλά σιγά σιγά καταλαβαίνεις αν η ζήλια του είναι υπερβολική και σε καμία περίπτωση φυσιολογική.

Αυτός που έχεις απέναντι σου φυσικά δεν αλλάζει απλώς από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά σου έχει δώσει τα σημάδια από την αργή, απλώς εσύ ήσουν τόσο ερωτευμένος και ενθουσιασμός που δεν έδωσες τη σημασία που έπρεπε.

Πώς θα καταλάβεις ότι σε ζηλεύει;

Κινητό

sxesi2
Μεγάλο κεφάλαιο. Μπορεί να θέλει να βλέπει διαρκώς το κινητό σου και στην αρχή να το κάνει διακριτικά και να βρίσκει αφορμές. Να θέλει να γνωρίζει το μοτίβο που χρησιμοποιείς αλλά και να σε ρώτα «ποιος είναι» Όταν σου έρχεται μήνυμα.

Social media
Ακόμη ένα μεγάλο κεφάλαιο είναι τα social media. Θέλει να μαθαίνει τι ανεβάζεις και ίσως να το γνωρίζει ακόμα και πριν το ανεβάσεις. Παράλληλα, μπορεί να σου κάνει «μούτρα» όταν βλέπει ένα σχόλιο ή ένα περίεργο για εκείνον σχόλιο… Και φυσικά αν δεν σε αφήνει να φτιάξεις για παράδειγμα… Instagram υπάρχει πρόβλημα…

Φίλοι
Το κεφάλαιο «φίλοι» για τον κάθε άνθρωπο είναι ιδιαίτερο και ευαίσθητο θα λέγαμε. Κι αν ο καλός σου δεν μπορεί να καταλάβει αυτήν την ιδιαίτερη σχέση τότε υπάρχει θέμα. Αν θέλεις διαρκώς να είναι παρών όταν βγαίνεις με τους φίλους σου ή θυμώνει κάθε φορά που βγαίνεις μαζί τους, τότε αυτά είναι σαφή δείγματα ζήλιας.

«Υποτιμητικά» σχόλια
Τι εννοούμε με αυτό; Αν ο καλός σου λιγάκι υποτιμά τη δουλειά σου ή τα ενδιαφέροντα σου, τότε ναι υπάρχει θέμα. Οι γραμμές είναι πολύ λεπτές και θέλει προσοχή. Μερικά σχόλια μπορεί να είναι «άκακα» και για το καλό σου, ενώ άλλα υποδεικνύουν μια μικρή δόση ζήλιας.

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *