Γράφει η Κάτια Καραχάλιου.
Δυστυχώς σχεδόν όλοι μας αρχίζουμε να ακούμε για κρούσματα που υπάρχουν γύρω μας, έχουμε έρθει σε επαφή και το περνούν ήπια.
Η αλήθεια είναι πως η διασπορά αρχίζει και γίνεται με ταχύτερους ρυθμούς και όλοι μας πια ανησυχούμε.
Μπορούμε όμως να προστατευτούμε;
Μάλλον μπορούμε αν αποφασίσουμε να απομονωθούμε για λίγο, ή να τηρούμε πολύ αυστηρά τα μέτρα.
Μπορεί η μάσκα να μας ενοχλεί, όμως δυστυχώς δεν γίνεται αλλιώς. Δεν μπορείς να ξέρεις αν ο δίπλα σου είναι θετικός και δεν το γνωρίζει ή όχι.
Οι επιφάνειες που αγγίζεις αν είναι καθαρές ή έχουν τον ιό και στον μεταδίδουν. Η ταχύτητα που μεταδίδεται είναι πια τεράστια και όλοι μας πρέπει να είμαστε alert και καθημερινά να κάνουμε τεστ!
Μην επαναπαύουμε, μην ηρεμούμε και νιώθουμε πως όλα πέρασαν. Η πανδημία είναι εδώ, πολύ δυναμικά και πρέπει όλοι να προστατεύουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας!