Οι γευστικοί κάλυκες που είναι εξοπλισμένες οι γλώσσες, μάς επιτρέπουν να καταλαβαίνουμε πέντε βασικές γεύσεις: αλμυρή, γλυκιά, ξινή, πικρή και ουμάμι. Αναγνωρίζοντας το μυαλό την απλότητα του συστήματος αυτού, δημιουργεί και τους αντίστοιχους συνδυασμούς όταν μαγειρεύουμε. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια τρόφιμα τα οποία ο εγκέφαλος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι όντως μπορούν να συνδυαστούν.
Και αν σε κάποιους προκαλέσουν αποστροφή κάποιοι άλλοι τα δοκίμασαν και ξετρελάθηκαν.. Εσείς; Θα τα δοκιμάζατε;
Είστε έτοιμοι να τα δούμε;;
Φράουλες με ξίδι βαλσάμικο
Αχλάδι με τυρί
Καραμέλα και αλάτι
Τηγανητές πατάτες με παγωτό
Μπέικον με μπανάνα
Ρόδι με κρέας