Οι πιο ωραίες φράσεις για τατουάζ

Τατουάζ μαγική λέξη… Πολλοί στο άκουσμα της τρομάζουν και άλλοι γίνονται tattoo addicted. Τα τατουάζ έχουν γίνει μόδα τα τελευταία χρόνια καθώς όλο και περισσότεροι επιλέγουν να «χτυπήσουν» και από ένα. Άλλοι το κάνουν γιατί συμβολίζει κάτι για αυτούς και άλλοι το κάνουν γιατί απλά ακολουθούν τη μόδα. Το σίγουρο είναι ότι ένα τατουάζ ή δύο ή τρία, όταν «κοσμούν» με ωραίο τρόπο τα μέρη του σώματος δίνουν έναν άλλο αέρα, ένα άλλο στιλ.

001

002

003

Λένε ότι το τατουάζ πριν το κάνεις πρέπει να το έχεις σκεφτεί καλά ώστε να μην το μετανιώσεις.  Όμως όσο καλά και αν το έχεις σκεφτεί, η αλήθεια είναι ότι τα σχέδια μπορεί και να τα βαρεθείς. Αν όμως κάνεις μία φράση που σε εκφράζει και τη διακοσμήσεις με κάποιο μικρό σχεδιάκι, μπορείς να αποκτήσεις το πιο ωραίο τατουάζ. Άσε που έχεις πολλές επιλογές τόσο στο θέμα της γραμματοσειράς όσο και στη γλώσσα. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι να επιλέξεις με προσοχή τη φράση που θες και έπειτα να συμβουλευτείς κάποιον ειδικό για το πως μεταφράζεται σε άλλη γλώσσα.

Αν πάλι δεν έχεις σκεφτεί κάποια φράση ή βαριέσαι να να ψάξεις μην ανησυχείς καθώς το elenifourli.com έχει για εσένα τη λύση αφού ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο ωραίες φράσεις βγαλμένες μέσα από τη ζωή. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις δεις και να αποφασίσεις ποια φράση σε αντιπροσωπεύει καλύτερα..και από τον επόμενο μήνα μπορείς να το τολμήσεις..( αν κάνεις αυτή την περίοδο..δες τι πρέπει να προσέχεις)..

004

005

006

007

008

009

Σίγουρα υπάρχουν και άλλες φράσεις, όμως εγώ επέλεξα να σου παρουσιάσω αυτές που θεώρησα ότι είναι πιο ωραίες.. Η επιλογή είναι δική σου.. Εγώ πάντως έκλεισα ραντεβού με τον τατουατζή μου…!

Κορίνα Γιαννάκη

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *