Είδες τον πρώην με νέο έρωτα; Όσα πρέπει να κάνεις!

Όχι μη ξεκινήσεις να τραγουδάς «να τη χαίρεσαι τη καινούργια σου αγάπη, να τη χαίρεσαι και να με κερνάς φαρμάκι». Δεν θα σε βοηθήσει πουθενά και… ποιος σου είπε ότι έχεις καλή φωνή; Στο θέμα μας!

Αν έχεις χωρίσει και βλέπεις τον πρώην με νέο έρωτα, τι κάνεις; Το αντιμετωπίζεις. Ειδικά στην περίπτωση που σε ενδιαφέρει ακόμη. Εμείς θα σου δώσουμε μερικά γρήγορα tips, γιατί πολύ απλά μπορεί να συμβεί στον καθένα και πρέπει λίγο-πολύ να είμαστε προετοιμασμένοι.

Κάποτε θα συνέβαινε
Και αυτό το γνωρίζεις πολύ καλά. Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό απλώς σε πειράζει επειδή μάλλον έγινε πρώτα σε εκείνον και όχι σε εσένα. Ο πρώην σου δεν θα είναι για μια ζωή ελεύθερος, η σχέση σας έχει τελειώσει και πρέπει ο καθένας να τραβήξει το δρόμο του. Άλλωστε αν λιγάκι σε νοιάζει ή σε ένοιαζε, δεν το θέλεις χαρούμενο; Βάλε τη λογική σου!

sxesi

Χωρίσατε αλλά γιατί;
Μη σκέφτεσαι όλα τα θετικά που έχει αλλά και σκέψου και τους λόγους που σας έφτασαν στον χωρισμός. Γιατί για να χωρίσατε κάποιος λόγος θα υπήρχε και σίγουρα δεν ήταν καλός. Σκέψου το…

Σταμάτα να γίνεσαι stalker
Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε. Σταμάτα να γίνεσαι stalker και να τους ψάχνεις στα social media. Μην την ψάξεις στο Facebook επειδή σε τρώει η περιέργεια να μάθεις ποια είναι και τι κάνει. Μην μπεις σε αυτό το τρυπάκι γιατί δεν υπάρχει επιστροφή!

Όλοι κάποια στιγμή στη ζωή προχωράμε. Καλό θα ήταν να κρατήσεις ό,τι σου έδωσε αυτός ο άνθρωπος αλλά να αφήσεις τον εγωισμό στην άκρη. Γιατί μάλλον το βλέπεις λιγάκι εγωιστικά το ζήτημα και αυτό δεν σε βοηθά φίλη/φίλε μου!

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *