Όταν σ’ερωτεύεται μια γυναίκα …

Με τον έρωτα , δε μπορείς να τα βάλεις. Ούτε με μια γυναίκα, που έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα για τα καλά μαζί σου. Είμαστε περίπλοκα όντα και δεν είναι πάντοτε εύκολο, να μας διαβάσεις και να ανακαλύψεις τι κρύβουμε. Κυριαρχεί ένα μυστήριο …αλλά , αυτό είναι και η γοητεία του φύλου αυτού. Όταν κάποια έχει πεταλουδίτσες στο στομάχι , το ξέρει  η ίδια πολύ καλά ,αλλά υπάρχουν και  σημάδια αναγνώρισης της κατάστασης από έναν τρίτο. Πάμε να τα δούμε με τη σειρά;;;

1.Σε κοιτάει και λιώνει. Οι κόρες των ματιών διαστέλλονται και με απλά λόγια , έχεις απέναντί σου , ένα πρόσωπο που λάμπει ολόκληρο.

2.Η καρδούλα χτυπά πιο δυνατά! Έρχεσαι κοντά της και είναι εύκολο να αντιληφθείς την αναστάτωση που της έχεις προκαλέσει . Σχεδόν αναπνέει .

3.Ο τόνος της φωνής αλλάζει. Μήπως  μιλήσατε στο τηλέφωνο και  η ομιλία ήταν λίγο πιο γρήγορη;;  ‘Όχι δεν έτρεχε , αγχώνεται γλυκά που σου μιλάει. Ή κάποιες φορές , μπορεί η φωνή να είναι λίγο πιο ψηλά.

4.Χαμογελάει συνέχεια. Σε κοιτάζει και γελούν μέχρι και τα μάτια της. Παίζει με τα μαλλιά της.

5.Το μόνο που θέλει είναι να γευτεί  τα χείλη σου !! Σε έχει βάλει στόχο κυριολεκτικά .

6.Περιποιείται παραπάνω τον εαυτό της . Αποπνέεται στην ατμόσφαιρα μια γενική ανανέωση στην εμφάνισή της . Θέλει και να σε εντυπωσιάσει και να την παρατηρήσεις.

7.Σε αγγίζει. Αλίμονοο…αν επιθυμεί να έχει μια σωματική επαφή μαζί σου την ώρα που συζητάτε ,σιγά μη σε βλέπει σαν φίλο.

8.Σου στέλνει μηνύματα και απαντάει και γρήγορα στα δικά σου.

9.Είναι πιο ντροπαλή απ’ ότι συνήθως. Μπορεί και να μη σε κοιτάει για πάνω από 2 δευτερόλεπτα και να στρέφει το βλέμμα της αλλού.

10.Σε διεκδικεί με κάθε τρόπο και με τόλμη σου δηλώνει τον έρωτά της για σένα. Τι άλλο θες;;!!

Το τι νιώθει μια γυναίκα , το καταλαβαίνεις σίγουρα και από αυτά που θα πει , αλλά και από τη μη λεκτική επικοινωνία. Η στάση του σώματος , οι χειρονομίες , η φωνή , οι εκφράσεις , δίνουν τα δικά τους μοναδικά σήματα. Εκτός κι αν , το κρύβει τόσο καλά  ,πράγμα αρκετά δύσκολο. Πάντως , αν μια γυναίκα σε θέλει, είναι τόσο ξεκάθαρο , όσο κι όταν δε σε θέλει . Δε χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση και ένας έξυπνος άντρας , μπορεί να το καταλάβει …να δει τι συμβαίνει με τη μυστηριώδη ερωτευμένη γυναίκα!

 Αγνή Λάμπρου

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *