Το ότι είσαι single σημαίνει ότι δεν είσαι καλός στις σχέσεις;

Οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να είσαι single ποικίλουν. Μπορεί να είσαι single επειδή χωρίσεις πρόσφατα, επειδή έχεις ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα, οι λόγοι είναι πολλοί και διαφέρουν.

Και όταν έχεις καιρό να κάνεις σχέση αναρωτιέσαι αν θα μπορείς, πώς θα είναι να βγαίνεις πάλι ραντεβού, να γνωρίσεις έναν άνθρωπο από την αρχή, νιώθεις πως έχεις ξεχάσει να φλερτάρεις. Όσοι είναι καιρό single σημαίνει ότι δεν είναι καλοί στις σχέσεις;

ginaika

Οι ειδικοί λένε όχι. Στην πραγματικότητα μπορεί να σε κάνει καλύτερο. Οι άνθρωποι που πηγαίνουν από τη μια σχέση στην άλλη, δεν σημαίνει πως δεν νιώθουν μοναξιά επειδή απλώς βρίσκονται σε μια σχέση.

Αντιθέτως, ένας άνθρωπος που είναι μόνος για καιρό, τα έχει βρει με τον εαυτό του, έχει αγαπήσει τον εαυτό του, ξέρει τι θέλει και τι όχι, αναγνωρίζει τα λάθη, τα καλά και τα στραβά του. Και έτσι περιμένουν την κατάλληλη στιγμή, ξέρουν ότι έχουν ωριμάσει και είναι έτοιμοι να μπουν σε μια σχέση.

Όχι, δεν το έχουν διαρκώς στο μυαλό τους αλλά ξέρουν ότι όταν έρθει ο ένας θα το καταλάβουν. Και τότε αφού θα έχουν λύσει τα δικά τους προβλήματα θα μπορούν να είναι ο καλύτερος τους εαυτός σε μια σχέση. Αφού έχουν αγαπήσει τον εαυτό τους, θα μπορούν εύκολα να αγαπήσουν και τον άλλον. Και αυτό μάλλον τους κάνει καλύτερους.

Αν είσαι χρόνια single μην ανησυχείς. Έχουμε πει… ο έρωτας σε περιμένει στη γωνία!

You May Also Like