Όσο και να φας στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, έρχεται η ώρα του κορεσμού. Η γαλοπούλα είναι πολύ ωραία, αλλά η αλήθεια είναι ότι τρώγεται για μία μέρα, την επομένη αρχίζεις και θέλεις να φας κάτι άλλο.
Όμως καμία νοικοκυρά δεν θέλει να μένει, και είναι λογικό, αφού ο κόπος για να μαγειρευτεί είναι μεγάλος.
Τι μπορείς να κάνεις με την γαλοπούλα;
Πίτσα με γαλοπούλα:
Ανοίγεις την ζύμη, βάζεις σάλτσα ντομάτας, πιπεριές, μουστάρδα, γαλοπούλα και barbecue σος. Η οικογένεια θα την λατρέψει και η γαλοπούλα θα βρει ξανά χώρο στο τραπέζι!
Πίτα με γαλοπούλα:
Φτιάξε σίζαρ σος, τηγάνισε πατάτες και φτιάξει πίτα με γαλοπούλα. Οι μικροί μας φίλοι θα ξετρελαθούν, οι μεγάλοι θα συνεχίσουν τις ατασθαλίες.
Σαλάτα του Καίσαρα με γαλοπούλα:
Μπορείς εκτός από όλα τα άλλα υλικά της σαλάτας αυτής να προσθέσεις και αυγό! Θα είναι το ίδιο νόστιμη, αλλά και διαιτητική επιλογή!
Πίτα με γαλοπούλα:
Η κλασσική συνταγή της κοτόπιτας με μία μικρή παραλλαγή! Το ίδιο νόστιμη, το ίδιο εύκολη!
Tip: Πριν φτιάξεις οτιδήποτε από τα παραπάνω ψήσε την γαλοπούλα για 10 λεπτά, ώστε να ζεσταθεί και να μαλακώσει ξανά!
Κάτια