Ποπ κορν με μαύρη σοκολάτα, θαλασσινό αλάτι και αμύγδαλα

Σήμερα στο elenifourli.com θα κάνουμε έναν υπέροχο συνδυασμό… Τα αγαπημένα μας ποπ κορν θα γίνουν σοκολατένια και έτσι θα απολαύσουμε όχι μόνο την υπέροχη γεύση τους, αλλά και την όλη διαδικασία ( δεν θα κουραστείτε καθόλου).. και την χαρά της δημιουργίας.

001

002

Υλικά

½ κουταλάκι θαλασσινό αλάτι

Λάδι

Λίγο δεντρολίβανο

Ποπ κορν (καλαμπόκι)

Αμύγδαλα

2 μαύρες σοκολάτες ( μέτριο μέγεθος)

Εκτέλεση

Χτυπάτε στο γουδοχέρι το αλάτι και το δεντρολίβανο. Σε μια κατσαρόλα θερμαίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το καλαμπόκι και καλύπτουμε. Μέχρι να γίνουν τα ποπ κορν βάζουμε σε ένα τηγανάκι τα αμύγδαλα να καβουρδιστούν. Λιώνουμε τη  σοκολάτα σε μπεν μαρί και την ρίχνουμε πάνω στα ζεστά ποπ κορν μαζί με τα αμύγδαλα…   (έχουμε ρίξει και το αλάτι με το δεντρολίβανο ). Θα το βάλουμε στο ψυγείο για περίπου 15 λεπτά μέχρι δηλαδή να σκληρύνει η σοκολάτα και είναι έτοιμα..

0003

(Συνταγή και φωτογραφίες @Jodi Moreno).

Ελένη ♥♥

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *