Πως επηρεάζει τον ύπνο το κινητό δίπλα ή πάνω στο κρεβάτι

Έχουμε ακούσει πάρα πολλά αρνητικά πράγματα για το θέμα αυτό, αλλά και πάλι δεν κάνουμε τίποτα… Βλέπετε είναι απαραίτητο το κινητό δίπλα στο κρεβάτι για έναν πολύ σημαντικό λόγο… το ξυπνητήρι.. Σιγά τον λόγο λένε οι επιστήμονες ..αλλά και πάλι μπορείς να  ενεργοποιήσεις το ξυπνητήρι και να το κλείσεις… Κι αν γίνει κάτι που θα με βρουν;;; Θα σε πάρουν στο σταθερό… Και πως θα παίζω παιχνίδια μέχρι να κοιμηθώ;;;  και πάει λέγοντας μιας και οι δικαιολογίες που λέμε για να κρατήσουμε το κινητό στο κομοδίνο ή πάνω στο κρεβάτι μας είναι άπειρες..

111

Οι ειδικοί από την άλλη είναι κάθετοι στο θέμα κινητό και ύπνος… Διαπίστωσαν ότι είναι πολύ δύσκολο να ηρεμίσει και να ξεκουραστεί ένας άνθρωπος όταν υπάρχει κινητό στο δωμάτιο.. Ο λόγος είναι απλός..η ακτινοβολία..

Η μελέτη λοιπόν έδειξε ότι τα άτομα που εκτέθηκαν σε πραγματική ακτινοβολία ήταν πολύ πιο δύσκολο να κοιμηθούν και χρειάστηκαν περισσότερο χρόνο πριν μπουν στο βαθύτερο στάδιο της ύπνωσης..

22

Γενικότερα κατέληξαν, ότι η ακτινοβολία από την συσκευή του κινητού, μπορεί να φταίει για τυχόν αϋπνίες, πονοκεφάλους , ένταση αλλά και νεύρα,  που μπορεί να έχουμε την επόμενη μέρα… Ας δείξουμε προσοχή..

Ελένη ♥♥

 

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *