Πως να “χτίσετε” ένα εντυπωσιακό outfit βήμα βήμα

Όταν προκύπτει ένα κάλεσμα σε βάπτιση, γάμο, γενέθλια το μόνιμο ερώτημα καθεμιάς μας είναι “και τώρα τι φοράμε; Προσωπικά μου αρέσει να σκέφτομαι το ντύσιμο που θα κάνω ως project. Να τι εννοώ. Πάντοτε λαμβάνετε υπόψη σας σε τι έχετε προσκληθεί, τι ώρα είναι, σε τι μέρος κλπ. Δε ντυνόμαστε το ίδιο σε βάπτιση βραδινή  δίπλα στη θάλασσα και σε βάπτιση πρωί σε ένα γραφικό χωριό.

Να πως το έχτισα εγώ. Το κάλεσμα ήταν για βάπτιση βράδυ. Ήθελα να βάλω κάτι εντυπωσιακό, σικ κ όχι να “φωνάζει” υπερπροσπάθεια. Αρχικά ερωτεύτηκα τα παπούτσια! Ανάποδα δηλαδή! Οοοοοκ!

00001

unnamed (5)

Για να δούμε με τι πάει ένα ασημί τακούνι, εντυπωσιακό. Θέλει κάτι ήσυχο από πάνω. Πιστέψτε με δεν υπάρχει πιο διαχρονική καλή επιλογή από μια midi φούστα σε κλασικό χρώμα, λευκό, μαύρο η γκρι! Επέλεξα το λευκό. Απο πάνω ήθελα κάτι επίσης απλό, έτσι κατέληξα σε ένα απλό Τοπ με υπέροχα μανίκια στο χρώμα της σαιζόν που δεν είναι άλλο από το dusty pink(σκούρο ροζ). Δώστε έμφαση στις λεπτομέρειες! Στα νύχια, στην τσάντα, στο χτένισμα κ το μακιγιάζ !! Να θυμάστε πως το σωστό ντύσιμο σε κάθε περίπτωση είναι αυτό που σε κάνει να νοιώθεις υπέροχη,  άνετη με αυτοπεποίθηση! Το κλειδί βρίσκεται πάντοτε στην απλότητα!

unnamed (2)

Till next time don’t forget to be gorgeous!!!

Θα χαρώ να μου στείλετε ερωτήσεις, απορίες, προτάσεις ή απλώς χαιρετίσματα.

Βρείτε περισσότερες ιδέες κ προτάσεις στη σελίδα μου.. https://www.facebook.com/Prive-by-Vicky-Tsellu-245654139260341/?fref=ts

Fashion blogger

Βίκυ Τσέλλου –Αλμπάντη

You May Also Like