Πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν τις 8 το πρωί!

Θα μου πεις μα ποιος ξυπνά πριν τις 8 το πρωί; Μήπως θα έπρεπε; Όταν είσαι πρωινός τύπος απολαμβάνεις την ημέρα σου, είσαι πιο παραγωγικός και τα βάζεις όλα σε μια τάξη!

Αν ξυπνάς πρωί και πηγαίνεις για δουλειά, τότε υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν πάρεις την τσάντα σου, τον καφέ σου και φύγεις για τη δουλειά.

Πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν τις 8 το πρωί

Βάλε το ξυπνητήρι σου λίγο νωρίτερα

Προσπάθησε να σηκωθείς λίγο νωρίτερα κάθε μέρα, ακόμη κι αν είναι 15 λεπτά. Αυτά τα επιπλέον λεπτά θα σε αφήσουν να σκεφτείς τι έχεις να κάνεις, να πάρεις τον χρόνο σου και να μην αγχώνεσαι. Έρευνες έχουν δείξεις πως αν ξυπνάς νωρίς, δίνεις χρόνο στον εγκέφαλό σου να ξυπνήσει και να προετοιμαστεί κατάλληλα για την ημέρα!

Λάβε αρκετή πρωτεΐνη
Το πρωί πρέπει να τρως σαν βασιλιάς! Έτσι, το πρωινό σου πρέπει να είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, ίνες και βιταμίνες. Δεν νοείται να φύγεις από το σπίτι χωρίς πρωινό!

Ξεκίνα τη μέρα με ένα απλό task
Το πιο απλό που μπορείς να κάνεις για παράδειγμα… είναι να φτιάξεις το κρεβάτι σου το πρωί. Όπως λένε και οι παλιοί “καθαρός χώρος, καθαρό μυαλό”.

Κάνε μια λίστα
Κάνε μια λίστα με όλα αυτά που πρέπει να κάνεις μέσα στην ημέρα σου. Έτσι, δεν θα ξεχάσεις τίποτα και θα μειώσεις το άγχος. Και με ένα καλό πλάνο είσαι έτοιμος να αδράξεις τη μέρα.

Μην μπεις στα social media
Μπορεί να είναι δελεαστικό με το που ανοίξεις τα μάτια σου, να ανοίξεις το κινητό σου και να χαζέψεις λίγο τα social media. Μην το κάνεις γιατί θα χαλάσει η διάθεσή σου! Άφησέ το για αργότερα.

You May Also Like