Σνίτσελ.. με άρωμα Γερμανίας

Από τα ωραιότερα φαγητά.. Το σνίτσελ το προτιμούν πολύ οι Έλληνες τα τελευταία χρόνια σε πολλές παραλλαγές.. Από σκέτο, αλα κρεμ, ή με ιδιαίτερες άλλες σάλτσες που υπάρχουν σε διάφορα εστιατόρια, γκουρμέ και μη..

Το σνίτσελ είναι στην ουσία ένα  λεπτό κομμάτι κρέατος χωρίς κόκκαλο, χτυπημένο, ώστε να σπάσουν οι ίνες και να μαλακώσει, παναρισμένο με αλεύρι, αυγά και φρυγανιά τηγανισμένο σε λάδι.

Είναι γνωστό παγκοσμίως ως το πιο διάσημο γερμανικό πιάτο…

Σε διάφορες μάλιστα πόλεις της Γερμανίας όπως το Αμβούργο,  το σνίτσελ σερβίρετε με τηγανητό αυγό από πάνω..

Δείτε μια εύκολη συνταγή για σνίτσελ και προσθέστε από πάνω ένα ζουμερό τηγανητό αυγό…

Ελένη ♥♥

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *