‘’Στο μυαλό ενός άνδρα’’

Πόσες φορές έχουμε προσπαθήσει, να μπούμε στο μυαλό κάποιου άνδρα;; Να δούμε τι σκέφτεται για μας , για τον εαυτό του, για τις κινήσεις  και τις συνήθειές του γενικότερα;; Η αλήθεια είναι ,ότι, υπάρχει αρκετή δυσκολία και ‘’κούραση’, στο να μαντεύεις και να αναλύεις  τα πάντα για τον άλλο. Πριν λίγες μέρες , είχα μια συζήτηση μ’ ένα φίλο , σχετικά με αυτό το ζήτημα και του έκανα κάποιες ερωτήσεις .Έτσι , για να έχουμε μια εικόνα για το άλλο φύλο , πάνω σε συγκεκριμένα θέματα , αλλά και χειροπιαστές απαντήσεις. Πάμε να δούμε  το διάλογο που εκτυλίχθηκε;;;

11

1.Πώς είναι για σένα η ιδανική γυναίκα;;

-Για μένα η ιδανική γυναίκα , πρέπει να έχει ωραίο χαρακτήρα, ωραία εμφάνιση και να ασχολείται με πολλές δραστηριότητες (π.χ. να διαβάζει βιβλία και να αθλείται).

2.Πώς πρέπει να φλερτάρει ένας άνδρας κατά τη γνώμη σου;

– Όχι μέσω social media. Δηλαδή, να την πλησιάζει ευγενικά , χωρίς να την κεράσει ποτό (δε πετυχαίνει όλες τις φορές αυτή η κίνηση).Να της πιάσει κουβέντα και κατά τη διάρκεια αυτής , εφόσον το επιτρέψει η κοπέλα , να της κάνει  ένα κομπλιμέντο.

3.Ποια η άποψή σου για τις γυναίκες  που κάνουν την πρώτη κίνηση;

-Δεν έχω πρόβλημα με αυτό .Εξάλλου, έχουν αλλάξει οι εποχές πλέον.

4.Εσύ πώς ενεργείς όταν σου αρέσει μια κοπέλα;

-Την πλησιάζω περισσότερο , της μιλάω περισσότερο ,της στέλνω μηνύματα περισσότερο. Κάνω γρήγορα την κίνηση και τη βγάζω ραντεβού και άμα υπάρξει ανταπόκριση , αυτό ήταν!

22

5.Τι κάνεις αν αρέσεις σε κάποια ,αλλά εσένα δε σου αρέσει;

-Την αποφεύγω με ευγενικό τρόπο. Αν επιμένει , τότε ΦΕΥΓΩ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ..

6 .Eίσαι της σοβαρής σχέσης ή προτιμάς κάτι χαλαρό;; Τι σου προσφέρει η κάθε περίπτωση;;

-Προτιμώ κάτι πιο χαλαρό, για να είμαι πιο ελεύθερος ,όσον αφορά την καθημερινότητά μου. Όσο για μια σοβαρή σχέση, θεωρώ ότι εκεί, συμβαίνει το αντίθετο .Για  να προχωρήσεις σε κάτι τέτοιο, πρέπει να γνωρίζεις  πολύ καλά τον άλλο.

7.Γιατί αρέσει τόσο πολύ το ποδόσφαιρο στους περισσότερους άνδρες;; Θα ακύρωνες ραντεβού με την κοπέλα σου, για να δεις μπάλα;

-Και μένα μου αρέσει προσωπικά .Αυτό που με τραβάει , είναι , ότι, έχει σασπένς και ενδιαφέρον. Επίσης ,μπορείς να παρακολουθείς την αγαπημένη σου ομάδα. Όσο για το ραντεβού , ναι θα το ακύρωνα και το κορίτσι μου, αν έδειχνε κατανόηση ,όλα καλά.

8.Τι θα σε ξενέρωνε σε μια κοπέλα;

-Τα ξεσπάσματα ζήλειας , η αστάθεια στο χαρακτήρα και η έλλειψη κατανόησης.

Μόλις μπήκαμε για λίγο, στη σκέψη ενός 28χρονου άνδρα . Ίσως είναι καλύτερο , να μην κάνουμε υποθέσεις , αλλά να ρωτάμε ευθέως .Εξάλλου , το άλλο φύλο , θα μας απαντήσει απλά και σύντομα… για τα πάντα . Να ξέρουμε τι συμβαίνει βρε αδερφέ!!! Και το σίγουρο είναι , ότι θα λάβουμε ιδιαίτερες απαντήσεις .Δε σκέφτονται όλοι οι άνδρες με τον ίδιο τρόπο…

Αγνή Λάμπρου

https://www.facebook.com/agnes.lamprou

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *