Το συγκινητικό σποτάκι εν μέσω πανδημίας

Tον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει το συγκινητικό βίντεο της  Nike με σύνθημα #PlayFor TheWorld. Tο σποτάκι  που μετράει ήδη εκατομμύρια προβολές, περιλαμβάνει σημαντικά μηνύματα για τις μέρες τις πανδημίας. Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Μπορεί να μην παίζουμε μαζί, αλλά όλοι συνεχίζουμε να προχωράμε μπροστά, και τα 7,8 δις άτομα από εμάς!»

Η περίοδος της καραντίνας έχει επιβάλλει να παραμείνουν κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις, γυμναστήρια, να ακυρωθούν αθλητικές οργανώσεις, ακόμη και να μεταφερθούν σε διαφορετική ημερομηνία οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Πολλοί από εμάς  αποφασίζουμε να γυμναστούμε στο σπίτι, είτε για να κρατηθούμε σε φόρμα και να  περάσουμε την ώρα μας, είτε για να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας που σίγουρα έχει επηρεαστεί από την καραντίνα και την αβεβαιότητα που έχει επιφέρει η πανδημία. Το να γυμναστείς μέσα στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού δεν είναι πάντα εύκολο. Ωστόσο, το σποτάκι της Nike έρχεται να μας υπενθυμίσει την σπουδαιότητα της απόφασης να μείνουμε μέσα! Δείτε το συγκινητικό βιντεάκι.

«Σε αυτούς που παίζουν σε σαλόνια. Σε αυτούς που παίζουν σε κουζίνες.Σε αυτούς που παίζουν σε υπνοδωμάτια. Σε αυτούς που παίζουν σε γκαράζ. Σε αυτούς που παίζουν σε υπόγεια. Σε αυτούς που παίζουν σε διαδρόμους. Μπορεί να μην παίζουμε όλοι μαζί. Μπορεί ακόμη να μην παίζουμε εκπροσωπώντας τις χώρες μας. Μπορεί να μην παίζουμε για τεράστιο πλήθος κόσμου. Αλλά σήμερα παίζουμε για 7,8 δισεκατομμύρια κόσμο. Αυτή είναι η ευκαιρία μας»

Εύη

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *