Τα πιο ενοχλητικά πράγματα που κάνει η αδερφή σου!

Ο δεσμός ανάμεσα σε δύο αδερφές δεν συγκρίνεται με κανέναν άλλον κι αν έχεις αδερφή μπορείς να καταλάβεις. Ξέρεις ότι πάντα μπορείς να στηρίζεσαι σε εκείνη, δεν θα σε εγκαταλείψει ποτέ, θα σου πει τα καλά και τα στραβά και θα σου δώσει την καλύτερη συμβουλή.

Dhu_0MDW0GEUWpD

Θα σε αγαπά για πάντα και σε αυτό δεν χωρά αμφιβολία. Ωστόσο, όσο κι αν την αγαπάς κι εσύ, υπάρχουν μερικά πράγματα που σε εκνευρίζουν απίστευτα αλλά στο τέλος…ξέρεις ότι είναι ο αγαπημένος σου άνθρωπος, το καλύτερο δώρο που σου έκαναν οι γονείς σου. Η καλύτερη σου φίλη, η αδελφή ψυχή σου.

Ποια είναι, όμως, τα ενοχλητικά πράγματα που κάνει η αδερφή σου;

Νομίζει ότι γνωρίζει τα πάντα για τη ζωή σου
Η αδερφή σου σου δίνει τις καλύτερες συμβουλές, αλλά μόνο όταν της το ζητάς. Όταν δεν της το ζητάς και στη δίνει τότε σε εκνευρίζει γιατί νομίζει πως τα ξέρει όλα και ξέρει κάθε σχέση που είχες με λεπτομέρεια. Κι αν είναι και μεγαλύτερη ακόμα χειρότερο.

Σε φωνάζει με άσχημο παρατσούκλι

e8ce10737e9677bdb8430994050a2602
Αυτό που είχες από την παιδική σου ηλικία. Τότε ήταν cute, τώρα απλά εκνευριστικό. Σκέψου να είστε έξω για ποτό ή να είσαι στη σχολή και να έχεις την καλή αδερφούλα να σε φωνάζει με το πιο άσχημο παρατσούκλι που είχες. Όχι ευχαριστώ.

Σου φέρεται σαν παιδί
Όταν σου φέρεται σαν παιδί ακόμα κι αν είσαι ενήλικη. Πάντα νομίζει πως θα είσαι το παιδί που θα κάνει ζημιές και ζαβολιές και θα είναι εκεί να σε συνετίσει.

Όταν δεν ξεχνά τι έκανες μικρή

36905ae2fe2459b60114f77113c8319b
Τα θυμάται όλα. Και έχει έναν κατάλογο με όλα τα ντροπιαστικά που έχεις κάνει και θέλεις να ξεχάσεις. Και όχι μόνο τα θυμάται και σου τα υπενθυμίζει, τα λέει και στους φίλους σου.

Όταν της αρέσει, ό,τι σου αρέσει
Πήρες καινούργια γυαλιά; Θα δανειστεί τα δικά σου για λίγο (αν όχι για πάντα) και θα πάρει τα ίδια. Και αυτό το κάνει με όλα. Και απλά δεν θέλεις να σε αντιγράφει.

Όπως κι αν έχει την αγαπάς, είναι ο άνθρωπος που δεν μπορείς να κρατάς μούτρα, είναι ο άνθρωπός σου.

Κλαούντια

You May Also Like